TonyMontana Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Kalispera paides, enas filos exei ena hyundai laptop (pou na min eixe ) me celeron 1.8GHz, 30GB HDD, DVD-ROM kai 256MB RAM - 32 shared me tin vga. To montelo einai agnwsto!! kai afou kaname egkatastasi ta XP me SP2 den vriksei kartes ixou kai grafikwn... exei kaneis idea pou tha vrw drivers gia hyundai laptops? efaga to google kai olo kati asxeta site mou petagontai... to official site twn hyundai laptops den to vriskw! (uparxei??) euxaristw prokatavolika gia opoia voitheia. giorgos.
sarisn Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Απαράβατος κανόνας των laptops... Το μόνο λειτουργικό που μπορείς να εγκαταστήσεις είναι αυτό που έρχεται με το laptop και ο λόγος απλός. Κάθε laptop πωλείται μαζί με ένα cd-rom με το λειτουργικό το οποίο περιλαμβάνει και ΟΛΟΥΣ τους drivers για ό,τι έχει επάνω του από hardware. Αν βάλεις οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό (ή ακόμα και το ίδιο αλλά όχι από το εργοστασιακό cd-rom) τότε έχεις προβλήματα με τους drivers όπως ανέφερες. Το είχα δοκιμάσει κι' εγώ στο δικό μου παλιότερα να βάλω άλλο λειτουργικό (τα 2000 αν θυμάμαι καλά) και δεν μου έβλεπε ούτε modem ούτε κάρτα ήχου, σχεδόν τίποτα. Αλλά ακόμα και αν γίνεται να δουλέψει πρέπει να φας πολλές ώρες για να βρεις τους κατάλληλους για το δικό σου.
TonyMontana Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Απαράβατος κανόνας των laptops... Το μόνο λειτουργικό που μπορείς να εγκαταστήσεις είναι αυτό που έρχεται με το laptop και ο λόγος απλός. Κάθε laptop πωλείται μαζί με ένα cd-rom με το λειτουργικό το οποίο περιλαμβάνει και ΟΛΟΥΣ τους drivers για ό' date='τι έχει επάνω του από hardware. Αν βάλεις οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό (ή ακόμα και το ίδιο αλλά όχι από το εργοστασιακό cd-rom) τότε έχεις προβλήματα με τους drivers όπως ανέφερες. Το είχα δοκιμάσει κι' εγώ στο δικό μου παλιότερα να βάλω άλλο λειτουργικό (τα 2000 αν θυμάμαι καλά) και δεν μου έβλεπε ούτε modem ούτε κάρτα ήχου, σχεδόν τίποτα. Αλλά ακόμα και αν γίνεται να δουλέψει πρέπει να φας πολλές ώρες για να βρεις τους κατάλληλους για το δικό σου.[/quote'] aparavoatos kanonas nai ..mexri tin eksafanisi tou cd ...apo kei kai pera oi sovares eteries laptop exoun sto site tous ta montela kai oti SW xreiazetai na exei o amoiros pou xanei to cd...dustuxws pesame se hyundai auti ti fora...
ibari Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Για κοίτα εδώ μήπως είναι κανένα από αυτά τα μοντέλα http://www.hyundaiq.com/down05.asp
dali13gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Kalispera Den kserw an exeis xasei to ergostasiako cd i oxi, an pantws den to exeis xasei,prospathise na vreis apo ekei tous drivers...
TonyMontana Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Για κοίτα εδώ μήπως είναι κανένα από αυτά τα μοντέλα http://www.hyundaiq.com/down05.asp to eixa dei auto kai dustixws milaei gia ATI vga pou den mporei na windows kati tha evriskan (krataw mia pisini) ..episis einai kainourgia sxetika montela me P4, Centrino kai megethos arxeiwn 115+MB o)
HamerZ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 - sarisn, αυτό δεν ισχύει στην δικιά μου περίπτωση με φορητό της Hewlett Packard XE3-GC που τελευταία φορά που είδια για drivers υπήρχαν μέχρι και για windows XP, πέρα από 98 και 2000 που κυκλοφορούσε. - Επίσης, όταν από 98 που τον είχα αγοράσει, ήθελα να πάω σε 2000 αγγλικά, απλά επικοινώνησα μαζί τους και αφού μου έδωσαν στοιχεία σχετικά με μεταπωλητή τους, απλά αγόρασα το γνήσιο cd σε μικρή τιμή και αυτό ήταν όλο. Αλλά ίσως άλλο HP και άλλο hyundai... (χωρίς παρεξήγηση)
TonyMontana Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Kalispera Den kserw an exeis xasei to ergostasiako cd i oxi' date=' an pantws den to exeis xasei,prospathise na vreis apo ekei tous drivers...[/quote'] to exei xasei kai to exei paraxasei...
ipso33 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Απαράβατος κανόνας των laptops... Το μόνο λειτουργικό που μπορείς να εγκαταστήσεις είναι αυτό που έρχεται με το laptop και ο λόγος απλός. Κάθε laptop πωλείται μαζί με ένα cd-rom με το λειτουργικό το οποίο περιλαμβάνει και ΟΛΟΥΣ τους drivers για ό' date='τι έχει επάνω του από hardware. Αν βάλεις οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό (ή ακόμα και το ίδιο αλλά όχι από το εργοστασιακό cd-rom) τότε έχεις προβλήματα με τους drivers όπως ανέφερες. Το είχα δοκιμάσει κι' εγώ στο δικό μου παλιότερα να βάλω άλλο λειτουργικό (τα 2000 αν θυμάμαι καλά) και δεν μου έβλεπε ούτε modem ούτε κάρτα ήχου, σχεδόν τίποτα. Αλλά ακόμα και αν γίνεται να δουλέψει πρέπει να φας πολλές ώρες για να βρεις τους κατάλληλους για το δικό σου.[/quote'] Εχω Compaq και του εχω βαλει μεχρι και Linux ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα.
sarisn Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 ΟΚ προφανώς αυτό ίσχυε παλιότερα, τώρα δεν έχω laptop και δεν ξέρω. Απ' ότι φαίνεται πάντως το κατάλαβαν οι εταιρίες και πλέον παρέχουν τους drivers και online.
Inkjjl Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Opa guys...Drivers gia Linux oi etaireies den parexoun,min ta paraleme! As einai kala ta paidia pou grafoun ta open-source drivers pou exoun to kefi kai to meraki na ypostiriksoun aftoi ta laptop!!!Allios oute Linux oute tipota tha trexame!!!Ego exo enan Acer TravelMate 430 kai oso anafora ta drivers i Acer mono mexri Win2k kai WinXP tolmaei na ftasei!!!!!Pio hardcore pramata de dinei...Linux???*BSD???Ti einai AFTA?XAXAXAXAXAXA!Toulaxiston doulevoun ta win drivers tous..!Kati einai ki afto!!!!
TonyMontana Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 to montelo einai to 610D (i S)... mipws auto voithaei kapws?
dali13gr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Kalimera Edw pistevw tha vreis afto pou psaxneis : http://list.driverguide.com/list/company474/ Elpizw na voithisa Filika
TonyMontana Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Kalimera Edw pistevw tha vreis afto pou psaxneis : http://list.driverguide.com/list/company474/ Elpizw na voithisa Filika to eixa dei auto file mou kai euxaristw alla dustixws einai kuriws gia othones... parolauta vrika to link gia osous exoun ta idia provlimata: http://www.clevo.com.tw/download/ftpOut.asp?Lmodel=D610S%2FD620S%2FD630S<ype=9&submit=+GO+ i eteria clevo einai pou kataskeuazei ta hyundai laptop. akoma ena link: ftp://ftp.ca.pl/pub/caD280S/Sterowniki/win2000/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.