Προς το περιεχόμενο

2 Ηχεία από aiwa ηχοσύστημα

MadeBy.Me

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω αυτή την στιγμή αυτά τα δύο ηχεία ανεκμετάλευτα.

τα οποία είχα συνδεδεμένα στο aiwa(το οποίο σήμερα αποχαιρέτησε τον κόσμο μας, μετά από πολλές ώρες τελικής έντασης) :cry: και το χρησιμοποιούσα μόνο το AUX,αφού σι ντι δεν έπαιζε ούτε κασέτα(γι'αυτό μόνο 1 χρόνο εγγύηση).

τέσπα, έχω ακόμα ένα ΜιΝΙ ηχοσύστημα της σόνυ, στο οποίο όταν συνδέω τα ηχεία δεν αποδίδουν στις τελικές τους όταν το έχω στο μαχ.

πως θα τα κάνω να δουλέψουν στο μαχ? υπάρχει ενισχυτής που να κάνει αυτή την δουλειά?

θα μείνω ευχαριστημένος μόνο αν βαράνε τελικές τα aiwa.αν θυμάμαι καλά ήταν στα 80w.

Δημοσ.

Nai mporeis na agoraseis enan olokliromeno stereophoniko enisxuth o opoios tha einai ligo mikroteros(se watt) apo ta hxeia.

An kai ta hxeia twn aiwa kata th gnwmh mou einai gia petama ara tzampa ta lefta p0ou tha dwseis gia ton amp.

Δημοσ.

φίλε ο στερεοφωνικός ενισχυτής πόσο θα μου κοστίσει?

αφού είναι μικρότερος στα watt απο τα ηχεία, άρα δεν θα παίζει όσο παλιά με το HiFi Aiwa?

Δημοσ.

Στα ίδια watt με τα ηχεία θα τον πάρεις τον ενισχυτή για να αποδώσουν τα μέγιστα. Από τιμές δεν ξέρω, ψάχνω στην αγορά αυτό τον καιρό γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ για ηχοσύστημα.

Δημοσ.

Egw protina na pareis ton enisxuth ligo mikrotero giati ante egine kamia stravh kai ekapses ta hxeia,ama kaei kai o enisxuths den tha nai toso euxaristo.

Kalutera na psakseis kanena metax sthn agora giati oi kainourioi einai kommataki akrivoi.

Ta hxeia tha paizoun to idio dunata mh sou pw kai dunatotera!!! mh vlepeis ti lene ayta ta mini hifi apo eksw 2x200w kai kourafeksala...

Δημοσ.

spock to HiFi είναι το NSX-V900 κ δεν είναι καμένο, απλά έχει σπάσει η μητρική + δεν παίζει cd , ούτε κασέτα(και οι 2 χαλασμένες), μόνο ράδιο παίζει, αλλά τώρα τίποτα γιατί δεν παίρνει ήχο. της τουτ άνας δηλαδή.

ρε παδιά προτείντε κάτι απο ενισχυτή. έστω πόσα ευρά να δώσω?

Δημοσ.

Αφού έχεις ήδη ένα mini της Sony γιατί να πετάξεις τα λεφτά σου?Για τον υπολογιστή τα ηχεία οποιουδήποτε σχεδόν mini ή midi ηχοσυστήματος αρκούν.

Αν θες να ακούς και μουσική όμως, η ακόμα περισσότερο να κάνεις και κανά παρτάκι......

Δημοσ.

ακόμα δεν καταλάβατε οτι δεν ακούω απλά μουσική?θέλω να την νιώθω που λέει ο λόγος.

το μινι σονυ είναι αρκετά "αδύναμο" για μένα...

όσο για το παρτάκι... όχι σπίτι μου, όλη η γειτονιά κάνει μαζί μου πάρτυ..

Δημοσ.

Φίλε μου, ψάχνω κάποιο mini με ωραία οθόνη, γιατί αυτή με ενδιαφέρει (είμαι γνωστός "οθονάς" στην πιάτσα :P). Ωραία = μεγάλο spectrum analyser.

To AIWA σου αυτό είναι: http://img.allegro.pl/photos/oryginal/30/3044/304457/30445733 ;

Αν αποφασίσεις πως πάει για πέταμα, πες μου!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

καλά και την οθόνη πως μπορείς να την χρησιμοποιήσεις?

άμα θες,οκ στην στέλνω αρκεί να πληρώσεις μεταφορικά.

πως να σου στείλω, όλο το κουτί ? η να βγάλω ή να σπάσω?

Δημοσ.

Για πες μου σε ποιά περιοχή της Ελλάδας βρίσκεται η τοποθεσία "C:\\WINDOWS\System32\Worm32" και τα συζητάμε!

Εννοείται τα μεταφορικά δικά μου! Αυτό έλλειπε!

Δημοσ.

Το να χρησιμοποιήσω την οθόνη είναι σχετικά απλό, ειδικά εάν έχει πάνω στην πλακέτα controller. Συνήθως χρησιμοποιούν ολοκληρωμένο με LCD/VFD controller και digital PLL ενσωματωμένο. Ωραία πραγματάκια!

Αν μπορείς να το βάλεις σε ένα ΚΤΕΛ και να μου δώσεις έναν τραπεζικό λογαριασμό να σου βάλω τα χρήματα, θα είμαστε μιά χαρά.

Δημοσ.

νονονο, δεν χρειάζετε λεφτά ρε..

κοίταξε, εγώ το ξεκόλησα απο την μητρική. δηλαδή είναι οι οθόνη και απο πίσω τα "βύσματα"(σαν καρφιά θα τα λεγα, μιας και δεν έχω ιδέα απο ηλεκτρονικά). η οθόνη είναι σε καλή κατάσταση. με ΚΤΕΛ μαλλον θα τα στείλω, στείλε με πμ τα στοιχεία σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...