sokonik_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 κατεβασα ενα εργο σε vcd και εγκατεστησα το windvd για να το δω, απ'οτι καταλαβα οι υποτιτλοι ειναι μεσα στο αρχειο.srt πως εγω μπορω να τους δω? δεν μου τους βγαζει το windvd. και κατι αλλο, υπαρχει codec η κατι αλλο που να βλεπω αρχεια vcd χωρις το windvd που δεν μ'αρεσε και παρα πολυ (προτιμω το bsplayer)
coby Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Κατέβασε το Media Player Classic http://heanet.dl.sourceforge.net/sourceforge/guliverkli/mpc2kxp6482.zip Πήγαινε στα options του μετά ->Playback->Output και στο directshow video επελεξε το VMR9 renderless. Τώρα απλά τρέξε το vcd και κάνε load τους subs.
sokonik_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 εκανα οτι ειπες και παιζει αλλα το βιντεο κολλαει καπως τι να φταιει?
coby Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Ίσως η κάρτα γραφικών σου... Τι κάρτα έχεις;
sokonik_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 9600 pro , δεν νομιζω να μην αντεχει να παιξει την ταινια
JXID Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δοκίμασε το Bsplayer.Νομίζω οτι κάνει αυτό που θέλεις.
sokonik_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δοκίμασε το Bsplayer.Νομίζω οτι κάνει αυτό που θέλεις. μπαα.. αυτον δουλευω αλλα τπτ, δεν ξερω αν βγαινει καποιος codec για vcd
doc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Gia na deis ta subs prepei na kaneis to exis aplo pragma:8a onomaseis to sub arxeio opos akrivos legetai h tainia.Dil p.x"Troy.avi" to sub prepei na legetai"Troy.sub".Akrivos ta idia grammata me allagi mono sthn katalixi .srt .txt .sub klp.Meta anoigeis bsplayer h media player load subs kai etoimos.Elpizo na boh8eisa. Enjoy...
kallair Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 gia dokimase na valeis anti gia VMR9 renderless, VMR7. Koita gia ta koutakia sto media player classic pou exoun " ** ".... . auta prepei na exeis tsekarismena gia na deis ipotitlous.
coby Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Ναι αυτό που λέει ο kallair είναι μια ακόμα λύση... Πάντως έχω την ίδια με εσένα κάρτα και χρησιμοποιώ το VMR9. Έχω τους τελευταίους drivers.
sokonik_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 κι εγω τους τελευταιους εχω αλλα... θα δοκιμασω και αυτο που λεει ο kallair και θα σας πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.