Προς το περιεχόμενο

ΜΙΝΙ PC

_DiMoN_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που μπορώ στην Αθήνα να πάω να τα δω, διότι θέλω να αγοράσω ένα?

Βασικά θέλω να δω ποιό μου κάνει από άποψη μεγέθους και εμφάνισης!

Δημοσ.

Τα shuttle τα φέρνει και το e-shop.gr αν τους πάρετε τηλέφωνο και τα ζητήσετε. Αγόρασε από εκεί ένας φίλος μου. Για κάποιο περίεργο λόγο δεν τα έχουν βάλει στο site...

Δημοσ.

Καλά χάνεις πολλά.... Δες στο προηγούμενο Pc Magazine ή πήγαινε δες στο Ram Shop... Εϊναι κάτι μικρά κουτάκια που είναι PC.. (το κακό είναι ότι έχουν μια PCI)..

Αλλά πολλά έχουν ενσωματωμένη τηλεόραση, radio, παίζουν mp3 χωρίς να ανοίξεις τον υπολογιστή, έχουν ωραίες LCD μποστά, είναι αθόρυβα!

Α, κάνουν για το σαλόνι για ένα media pc!

Δημοσ.
Καλά χάνεις πολλά.... Δες στο προηγούμενο Pc Magazine ή πήγαινε δες στο Ram Shop... Εϊναι κάτι μικρά κουτάκια που είναι PC.. (το κακό είναι ότι έχουν μια PCI)..

Αλλά πολλά έχουν ενσωματωμένη τηλεόραση' date=' radio, παίζουν mp3 χωρίς να ανοίξεις τον υπολογιστή, έχουν ωραίες LCD μποστά, είναι αθόρυβα!

Α, κάνουν για το σαλόνι για ένα media pc![/quote']

Μαλιστα....Και απο δυνατοτητες ???? Επεξεργαστη, μνημη , δισκο και φυσικα τιμη ???? :?: :?: :?:

Δημοσ.

Σαν κανονικά PC, βέβαια λίγο πιο ακριβό το κουτί και το motherboard...από εκεί και πέρα βάζεις κανονικά περιφερειακά....Αν το έχει κανένας γνωστός πάρε το προηγούμενο PC MAgazine!

Δημοσ.

Υπάρχουν και μοντέλα που κατ'επιλογήν δεν φορτόνουν windows, αλλά έχουν στο BIOS αυτές τις μίνι LInux διανομές που είναι media player και αν θέλεις να δεις μία ταινεία ή να ακούσεις ένα mp3 επιλέγεις στην εκκίνηση να φορτώσει αυτό με βασικότερο πλεονέκτημα ότι φορτώνει γρήγορα και δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει και δεν χρειάζεται αναμμένη τηλεόραση για να βλέπεις μενού για μουσική π.χ.

Αν κάποιος ξέρει περισσότερα ας δώσει τα φώτα του για το κατά πόσο αξίζουν σε σχέση με τα άλλα, για το αν παίζουν DivX(με τον ενσωματομένο media player όποια τον έχουν) κτλ.

Δημοσ.

Ακριβώς.

Σαν κουτί + μητρική είναι κάπως πιο ακριβά.

Οι περιορισμοί έχουν να κάνουν με τις PCI slots (συνήθως 1 + 1 AGP) καθώς και με τις 3,5' θέσεις (συνήθως 1 + 1. δίσκος + floppy) και μία θέση για CD/DVD drive.

Πολλά όμως προσσφέρουν παραπάνω λειτουργίες όπως αναφέρθηκε.

Επίσης δεν είναι και ότι καλύτερο για o/c λόγω του περιορισμένου χώρου.

Παρ'όλ'αυτά είναι cool & quiet!

Εγώ προσωπικά έχω το Shuttle SB62G2 εδώ και 1 χρόνο και δε γυρίζω πίσω ξανά σε ATX!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...