λ² Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 έλεος ρε παιδιά.. ας μου πει κάποιος γιατί το winamp μου Winamp 5.05 μου κάνει disable τον ήχο στα games, όταν το έχω ανοιχτό και παίζει μουσική. :?: μήπως είναι καμία ρύθμιση ?
StavrosD Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Στις ρυθμίσεις του Winamp, σιγουρέψου ότι χρησιμοποιεί το DirectSound και όχι το WaveOut. Το WaveOut μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από ένα πρόγραμμα την φορά, ενώ το DirectSound μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα από πολλά προγράμματα, και γίνεται αυτόματα η μίξη του ήχου από το καθένα.
λ² Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 oxi re file, exw balei ena plug in onomatos : SqrSoft Advance Crossfading, me to opoio palaiotera den eixa kanena apolutws problhma.
qspock Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Για πες windows version, καρτα ηχου, winamp setup (input plugin?)...
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Το συγκεκριμενο plug in (πολυ καλο ε?)λειτουργει μια χαρα με μενα οταν παιζω ταυτοχρονα καποιο παιχνιδι(sb live(kx drivers) winamp 5.05) To προβλημα ποτε εμφανιστηκε?Ετσι ξαφνικα?
giorgos th. Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 giati den bazeis anti autou to nullsoft crossfading output?tin idia douleia den kanoun?mipos den sou bgazei problima auto.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.