Προς το περιεχόμενο

den anoigei to cd rw mou.

laokratwr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exw ena plextor 48ri kai den katalavainei xristo apo thn entolh na anoiksei.oute apo to koumpaki oute mesw pc me thn eksagwgh.einai kati pou mporw na to ftiaksw monos h na trexw sta plaisia klp?kai an treksw,poso tha paei to malli,se periptwsh pou kapoios exei synanthsei to idio prob kai gnwrizei.

Δημοσ.

An eisai entos eggyisis den xreiazetai katholou na asxolitheis me plaisio kai oute me kanena katasthma (an mplexeis me katasthmata kai eggyiseis sothikes), epikoinonise me Plextor meso mail kai tha exei ginei h douleia sou se 3-4 meroules, tha erthei courrier spiti sou tha paralavei to cd-rw kai tha sou feroun pali spiti sou to neo

Δημοσ.

αν δεν έχει cd Μέσα.. κάνε rma στην Plextor την επόμενη σου απαντούν, με στοιχεία που θα το πάς τι θα κάνεις.. και σε 3-4 μέρες έχεις καινούργιο σπίτι σου. Εγώ έστειλα τετάρτη και δευτέρα πρωί είχα ένα καινούργιο ..

Δημοσ.

Και εγώ με το PX-W4824A είχα τα ίδια :(

Το πρόβλημα είναι το εξής:

Ο μηχανισμός που "κρατάει" το CD στη θέση του όταν περιστρέφεται, δεν μπορεί να απελευθερωθεί από το κυκλικό μαγνητάκι που

βρίσκεται επάνω στο μεταλλικό σασι του CD-RW.

Για να διορθωθεί το πρόβλημα αυτό ανοίγετε το drive (εφόσον είναι εκτός εγγύησης) και λυγίζετε ελαφρά το σασί από μέσα προς τα

έξω, έτσι ώστε να αποκτήσει μια μικρή κλίση και ο μηχανισμός να βρεθεί σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση από το μαγνητάκι.

Με αυτό τον τρόπο θα ανοίγει και πάλι μόνο του το πορτάκι :)

Αλλιώς χρησιμοποιήστε ένα συνδετήρα για να το ανοίγετε από τη τρύπα που έχει για περίπτωση ανάγκης :roll:

Δημοσ.

Νομίζω γράφει πάνω στο CD-RW πότε έχει κατασκευαστεί. Αν όχι, λογικά μπορούν να το βρουν στην Plextor από το S/N. Επικοινώνησε μαζί τους πάντως. Δεν χάνεις τίποτα. Συνδετήρα στην τρύπα δοκίμασες;

Δημοσ.

Το συγκεκριμένω το είχα μέχρι και σήμερα(εκσυχρονιστικα με DvD RW)έχει 2 χρόνια από τον κατασκευαστή+1 χρόνο από το κατάστημα οποτε μάλλον σε καλύπτει η εγγύηση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...