sspyriadis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2004 Re paidia thelo na paro mia kali othoni giati tin xrisimopoio gia tin douleia mou! eimai anamesa se autes tis dio pou grafo apo kato. thelo na doso giro sta 1300Euro max gia tin othoni kai alla 150 peripou gia mia kaloutsiki karta(leo na paro FX5700)! Ti lete!?!??! PLEASE HELP mexri tin deutera to argotero tha exei ginei i agora! Samsung Response time 25 ms Resolution 1600 x 1200 Contrast Ratio 500:1 Brightness 250 cd/m2 Diagonal 21.3" Viewing Angle 170 / 170 Connectivity Analog/Digital Colour 16.7 M Dimensions 18.6" x 18.0" x 8.7" Weight 11.2 lbs. ViewSonic 201b Category Monitor Brand ViewSonic Compatibility PC, Mac Monitor Type Desktop Diagonal Size 20.1" Dot Pitch 0.26 mm Colour support 24-bit (16.7M colours) Max Resolution 1600 x 1200 Technology TFT active matrix Input Device None Audio Output None Audio Input None Colour Black Service & Support 3 years warranty Digital Video Standard Digital Visual Interface (DVI) Width 44.8 cm Depth 26.7 cm Height 48 cm Weight 8.5 kg Display Type Flat panel display
iparou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Φϊλε μου, δεν έχω γνώμη για τις οθόνες που λες, αλλά σε αυτά τα λεφτά, ο πιο πολύς κόσμος πιστεύω θα σε συμβούλευε να πάρει την Dell 2001FP. Και θα συμφωνήσω μαζί τους... Διάβασε εντυπώσεις στην κατηγορία Displays του http://www.hardforums.com. Την έχουν αγοράσει πολλοί απ'το συγκεκριμένο forum και έχουν να πούν μόνο τα καλύτερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 opws eipe kai o iparou, h Dell2001FP einai ola ta lefta, an parola auta den thn vriskeis tote pas gia Samsung 213T, a3izei!
sspyriadis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 opws eipe kai o iparou[/b'], h Dell2001FP einai ola ta lefta, an parola auta den thn vriskeis tote pas gia Samsung 213T, a3izei! tin dell den tin brisko pouthena ellada na tin agoraso.... sti viewsonic giati den anaferete kanenas!?? exei 16ms response time kai apo oti exo diabasei apo do kai apo kei exei parei treles kritikes! tin exei kanenas?!? an kserei kaneis kati arnitiko as mou to pei alla prin to sabbato meta as kratisei to stoma tou kleisto! :)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 eipes oti 8a thn xrhsimopoieis gia thn douleia sou...oxi gia games epipleon to responce time einai typical...dld alles fores einai perissotero alles fores einai peripou oso lene kai yparxoun kai periptwseis pou einai kalytero...h Samsung exei apo tis kalyteres poiothtes xrwmatwn se TFT o8ones...gia Viewsonic den 3erw...sou lew ti 8a epairna...
iparou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 H ViewSonic 201b έχει το ίδιο πάνελ με την Dell που σου πρότεινα, οπότε μην περιμένεις τεράστιες διαφορές μεταξύ τους... Η Samsung έχει panel 25ms. Γενικά, ανάμεσα σε Dell και Samsung, ισχύει το εξής : Η Dell δεν παρουσιάζει καθόλου ghosting σε παιχνίδια, ενώ η Samsung έχει κάποιο ghosting, το οποίο είναι όμως αποδεκτό και συνηθίζεται εύκολα... Απ'την άλλη, η Samsung έχει καλύτερη απεικόνιση χρωμάτων και sharpness εικόνας. Είναι καθαρά θέμα των δικών σου προτεραιοτήτων... Ειλικρινά πάντως θα σου πρότεινα να πας στο συγκεκριμένο forum και να ψάξεις για τις οθόνες που θες... Υπάρχουν 10άδες threads του στυλ "Χ vs Υ οθόνη", όπως και άτομα που είναι δυσαρεστημένα με κάποιες από αυτές (συμπεριλαμβανομένης και της Dell βεβαίως)... Αξίζει να δεις τι λένε. Υ.Γ. : Την dell μπορείς να την παραγγείλεις κατευθείαν από την dell ελλάδος (http://www.dell.gr - στο τηλέφωνο πάνω δεξιά). Κάνει 850 ευρώ + ΦΠΑ και την παραδίδουν στο σπίτι σου (μόλις σήμερα μίλησα μαζί τους)
OPC Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Εγώ θα σου προτείνω ViewSonic ,έτσι για την αλλαγή. Έχω την ViewSonic VE700 και όλα ok. Και για να μην το πετάξω έτσι ξερά ,δές και τα awards για να πειστείς περισσότερο. Τουλάχιστον στον επαγγελματικό τομέα που συναναστρέφομαι,κυριαρχούν οι Eizo και οι ViewSonic για ευνόητους λόγους. Αν μπορέσεις δές και σε reviews απο περιοδικά ανάμεσα σε Χ ίντσες tft.Άν θυμάμαι καλά 1ες είναι οι Eizo με 2ες τις ViewSonic.
eliasole Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δεν είχα ποτέ άλλη tft οθόνη αλλά μόλις πήρα την viewsonic 201b μετάνιωσα που είμουν με crt τόσο καιρό. Στην συστήνω ανεπιφύλακτα για όποια χρήση. Παίζω fps games χωρίς κανένα πρόβλημα.Όπως είπα και πριν δεν είχα άλλη tft για να δω τα χρώματα της και να συγκρίνω αλλά εμένα μου φαίνονται μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.