gtsekegal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 θέλω να ρωτήσω πώς μπορούμε να φτιάξουμε ένα Audio Cd στο οποίο αντί για Track01,Track02.... θα εμφανίζονται οι τίτλοι των τραγουδιών.Δηλαδή να εμφανίζεται ο τίτλος σε ένα στερεοφωνικό? 'Εχω δοκιμάσει με το Nero6 και ενώ μέσα στο πρόγραμμα εμφανίζονται οι τίτλοι, μετά την μετατροπή απο mp3(σερνοντάς τα από δεξιά προς τα αριστερά),και αφού γράφω το cd κατά την αναπαραγωγή δεν μου εμφανίζει τους τίτλους. Το περίεργο είναι ότι έχω ένα audio cd που γράφει τους τίτλους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
kx5 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Ενεργοποίησε την επιλογή CD-TEXT από το παράθυρο εγγραφής του Nero
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 afto pou tha sou pw den to exw dokimasei, dokimases to cd-text? ta mp3 pou tha valeis stin lista egrafis na exoun gemata ta pedia sta ID3 tags. Epipleon prepei kai to stereofwniko sou na ypostirizei kati tetoio. Sto proteinw afto giati se ena cd pou eixa grapsei kata afto ton tropo, otan to piga se allo pc gia na to kanw mp3, to programma me to opoio ekana rip vrike tous titlous xwris na bw sto internet. opote oi titloi apo ta tragoudia itan apothikevmenoi sto cd...
gtsekegal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέσα από το Nero6 και να γράψω τους τίτλους όταν τελικά πάω να το δοκιμάσω σε στερεοφωνικό(το οποιίο εμφανίζει από κάποιο άλλο τους τίτλους των τραγουδιών) δεν μου δείχνει τους τίτλους. Επίσης για δοκιμή έγραψα σε όλα τα πεδία του ID3 tags και πάλι το ίδιο πρόβλημα. 'Εχει φτιάξει κάποιος cd με τους τίτλους να εμφανίζονται?
dwarves Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Epipleon prepei kai to stereofwniko sou na ypostirizei kati tetoio. kathos epishs...kai to cd-r prepei na exei thn dynatothta na grapsei CD-Text...ta paliotera cd-r den egrafan cd-text....pantos me to nero...douleuei telia to cd-text se emena...
^BOOMBOOM Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Εγω το είχα δοκιμάσει με Nero 5 σε 24άρι plextor και δούλεψε μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.