indian Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά έχω κάποια full albums αλλά είναι το καθένα σαν ένα τραγούδι και θέλω να τα σπάσω πάλι σε ξεχωριστά κομμάτια.Πιστεύω αν έχω τους χρόνους των κομματιών και με ένα προγραμματάκι θα είναι εύκολο. Καμιά πρόταση??
Panathachamp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά έχω κάποια full albums αλλά είναι το καθένα σαν ένα τραγούδι και θέλω να τα σπάσω πάλι σε ξεχωριστά κομμάτια.Πιστεύω αν έχω τους χρόνους των κομματιών και με ένα προγραμματάκι θα είναι εύκολο.Καμιά πρόταση?? Μηπως ειναι ενωμενα με albumwrap?Κατεβασε τον extractor(ψαξε στο google)
dwarves Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 indian, des edw...http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=395910&highlight=mp3+cut kathos kai kana search me mp3 cut....kai tha vreis arketa....
perkas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 mp3DirectCut einai h lysh mallon kai gia na eimai dikaios to anefere kapoios allos xrhsths autoy toy forym se kapoio paromoio 8ema palaio8en.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.