Προς το περιεχόμενο

Norton Protected Recycle Bin

clio1400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Den exei sxesi to ena me to allo. Prepei na kaneis unistall olh th suita tou norton, oxi mono to antivirus. Ama to kaneis auto kai synexizeis na exeis problhma, ksanakane install, dialekse na MHN postateuete o kados anakyklosis apo to norton kai meta kane unistall.

Pantos o nortonas afhnei poly prama meta to unistall, opote sou proteino na katebaseis to programma pou tha breis edo kai na to diokseis once and for all!!!

Δημοσ.

Πάντως, αν κάνεις δεξί κλικ στο recycle bin και πας στα properties μπορείς:

-να αλλάξεις πάλι το όνομα του κάδου στο κανονικό

-να επιλέξεις όταν κάνεις κλικ στον κάδο να ανοίγει όπως παλιά και όχι να ανοίγει το norton

Ετσι δεν είναι ενοχλητικό και έχεις και την προστασία!

Δημοσ.
Πάντως' date=' αν κάνεις δεξί κλικ στο recycle bin και πας στα properties μπορείς:

-να αλλάξεις πάλι το όνομα του κάδου στο κανονικό

-να επιλέξεις όταν κάνεις κλικ στον κάδο να ανοίγει όπως παλιά και όχι να ανοίγει το norton

Ετσι δεν είναι ενοχλητικό και έχεις και την προστασία![/quote']

Τα εχω ηδη κανει αυτα και δεν εχει αυτες τις επιλογες. Εχω βγαλει και ολα τα προγραμματα που ηταν με τον νορτονα (live update κτλ) αλλα τιποτα. Καμια αλλη ιδεα?

Δημοσ.
Ama to kaneis auto kai synexizeis na exeis problhma, ksanakane install, dialekse na MHN postateuete o kados anakyklosis apo to norton kai meta kane unistall.

Αυτο δεν το εχω δοκιμασει αλλα προτιμω να γραφει Norton Protected Recycle Bin παρα να κανω παλι install kai uninstall. Εχει τοσα που αφηνει μετα το unistall gmt....

:(

Δημοσ.
Εχεις κανει unistall μονο το antivirus ???? Αυτο με τον καδο το κανουν τα utilities του Norton system works

Το προβλημα μου το δημιουργησε το Norton Antivirus Pro 2004. Εκανα uninstall σε οτι ειχε να κανει με τον νορτονα manualy και με regcleaning progs αλλα παραμενει στον καδο χωρις να λειτουργει το unerase wizard (ενω με δεξι κλικ στον καδο το δειχνει). Κατα τα αλλα ο καδος λειτουργει σαν απλος καδος recycle bin. Το προβλημα ειναι αισθητικο (ενδειξη στον καδο Norton Protected Recycle Bin) :roll:

Δημοσ.
Το προβλημα μου το δημιουργησε το Norton Antivirus Pro 2004.

Συγνωμη που επιμενω αλλα μηπως εννοεις norton sytem work 2004 pro ??? Δεν ξερω αν υπαρχει προγραμμα norton antivirus 2004 pro.Βεβαια μπορει να κανω και λαθος..... :roll: :roll: :roll:

Δημοσ.

Δικίμασε αυτό:

Start menu > Run > regedit > CTRL+F > Search for: 'Norton Protected Recycle Bin'

Key: HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{*****}

(Όπου '{*****}', θα είναι ένας ένας μεγάλος συνδιασμός αριθμών/γραμμάτων)

Όταν αυτό που βρεις έχει η τιμή το όνομα 'LocalizedString', τότε κάνε διπλό κλικ για να το ανοίξεις και άλλαξε τον όνομα του 'Norton Protected Recycle Bin' σε 'Recycle Bin' ή σε ό,τι άλλο θέλεις και πάτα ΟΚ.

Λογικά θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. :)

Κι εγώ 'Norton AntiVirus pro 2004' έχω και άλλαξε κανονικά. :)

Να είσαι προσεκτικός όμως. :)

Δημοσ.
Το προβλημα μου το δημιουργησε το Norton Antivirus Pro 2004.

Συγνωμη που επιμενω αλλα μηπως εννοεις norton sytem work 2004 pro ??? Δεν ξερω αν υπαρχει προγραμμα norton antivirus 2004 pro.Βεβαια μπορει να κανω και λαθος..... :roll: :roll: :roll:

Υπαρχει.....

Η Symatec προτεινει

http://service1.symantec.com/SUPPORT/nav.nsf/3353489cd5cd08c388256c0e005a96e4/43905810b3502c9788256e2b005c6505?OpenDocument&ExpandSection=1%2C2&Src=bar_sch_nam#_Section1

αλλα σε εμενα δεν εμφανιζει αυτες τις επιλογες μετα το uninstall. Μαλλον θα πρεπει νε ειναι εγκατεστημενο το προγραμμα για να γινει αυτη η διαδικασια... :cry: Τεσπα αν εχει κανει κατι αλλο να προτεινει καλοδεχουμενο.

Δημοσ.
Δικίμασε αυτό:

Start menu > Run > regedit > CTRL+F > Search for: 'Norton Protected Recycle Bin'

Key: HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{*****}

(Όπου '{*****}'' date=' θα είναι ένας ένας μεγάλος συνδιασμός αριθμών/γραμμάτων)[/size']

Όταν αυτό που βρεις έχει η τιμή το όνομα 'LocalizedString', τότε κάνε διπλό κλικ για να το ανοίξεις και άλλαξε τον όνομα του 'Norton Protected Recycle Bin' σε 'Recycle Bin' ή σε ό,τι άλλο θέλεις και πάτα ΟΚ.

Λογικά θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. :)

Κι εγώ 'Norton AntiVirus pro 2004' έχω και άλλαξε κανονικά. :)

Να είσαι προσεκτικός όμως. :)

Thanks Aυτο ηταν!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Δημοσ.
Ama to kaneis auto kai synexizeis na exeis problhma' date=' ksanakane install, dialekse na MHN postateuete o kados anakyklosis apo to norton kai meta kane unistall.[/quote']

Αυτο δεν το εχω δοκιμασει αλλα προτιμω να γραφει Norton Protected Recycle Bin παρα να κανω παλι install kai uninstall. Εχει τοσα που αφηνει μετα το unistall gmt....

:(

Den ksero an diabases prosextika to post mou, alla sou protina ena programma me to opoio kaneis unistall kai frontizei oste na mhn meinei tipota piso. Katebase to, pistepse me tha sou fanei poly xrhsimo :D :D

Δημοσ.
Den ksero an diabases prosextika to post mou, alla sou protina ena programma me to opoio kaneis unistall kai frontizei oste na mhn meinei tipota piso. Katebase to, pistepse me tha sou fanei poly xrhsimo :D :D

Γιαννη η λυση που μου προτεινες ηταν στην περιπτωση που ειχα ακομα εγκατεστημενο τον νορτονα. Αυτο που ηθελα ηταν η λυση της Χριστινας. Ευχαριστω παντως :D

Υ.Γ: Το προγραμμα που προτεινεις θα το κατεβασω για μελλοντικα uninstall :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...