Προς το περιεχόμενο

VIVODI provlima

sleepy_head

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ξαναπάρεις σου λέει πως κάνουν αναβάθμιση και πως η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη το... συντομότερο δυνατό :shock: !

Καλά, η Vivodi δεν είχε την Calling Card; Η Call Plus είναι καινούργια; Τι γίνονται αυτοί που είχαν την παλιά; Στο site της δεν λέει τίποτα, ούτε έχει αναλυτικές χρεώσεις για εξωτερικό με την Call Plus...

Δημοσ.

nai epitelous mas enimerosan toulaxiston..

nai tin calling card eixe. logika prepei na doulevei..elpizo na einai oi idies times kai kaliteres..pantos stin karta pou pira den eixe tipota allo mesa opos stin calling card pou eixe analaitiki xreosi :(

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έγινε λάθος ή άλλαξαν οι χρεώσεις;;;

αν έγινε λάθος πάρ' τους στο 13880 και ρίξε κράξιμο και πες μας αν σου πίστωσαν πίσω τα χρήματα. Μην το αφήσεις έτσι!

Δημοσ.

Λοιπόν ξαναπροσπάθησα να πάρω τηλέφωνο (αμερική πάλι) με την ίδια κάρτα στα 5 ευρώ (εχθες δεν μίλησα αλλά άκουσα την ενημέρβση για τα λεπτά που έχω στην κάρτα) και μου λέει ότι έχω 1 ώρα και 1 λεπτό. Προσπάθησα να πάρω και πριν από το Post που έκανα το απόγευμα και μου έλεγε ότι έχω 10 λεπτά. Το τηλέφωνο σίγουρα το είχα πάρει σωστά εφόσον μου βγήκε και το γνωστό πλέον μήνυμα (σε εμένα) ότι δεν έχει σήμα/ή έχει κλειστό το κινητό.

Οπότε κάποιο λάθος θα είχαν κάνει από εκεί...δεν ξέρω τί να πώ. Ευτυχώς γιατί από τότε που ανακάλυψα τις κάρτες της Vivodi παραμιλάω :wink: :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...