dimlou Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Έχω ένα US Robotics 5630 εξωτερικό μοντεμ και συνδέομαι μια χαρά.... Μετά απο κάποιο διάστημα περιπου 20΄αποσυνδέομαι ξαφνικά και δεν θεωρώ/νομίζω οτι με "πετάει" ο παροχέας... Όταν πάω να ξανασυνδεθώ μου λέει οτι το μοντεμ χρησιμοποιείται ήδη, ενώ στην πραγματικότητα δεν γινεται αυτο... Βέβαια έχω παρατηρησει, οτι οταν με αποσυνδέει και πριν ξανασυνδεθώ μου εμφανίζει στις συνδέσεις μια με το ονομα "all" η οποία και μετά από κάποιο διάστημα φεύγει...!! Έχω δοκιμάσει οδηγούς κλπ.... Έχω λειτουργικό win SP2... Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει...! Ευχαριστώ....
OPC Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Μόνο σε μένα μύρισε dialer ή το μυρίζει και κανένας άλλος?
dali13gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Kalimera Kai se mena kati myrise..... Kane ena search gia dialer sto forum kai tha vreis arketes lyseis. Filika
OPC Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 dimlou, γενικά πρόσεχε τι γίνεται στις συνδέσεις. Αυτή η ύποπτη δημιουργία σύνδεσης στα καλά καθούμενα... Άμα δείς ότι έχει δημιουργηθεί νέα σύνδεση κάνε disconnect και σβήστην. (Δες και τι αρθμό κλήσης έχει)
agiorgitis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 File dimlou opos katalaves, to dialer einai ena programma to opoio kanei mono tou klisi se "periergous" arithmous oi opoioi exoun ypervoliki xreosi, kai koinos se armegoun kanonika!! Me tin eukairia, thimithika mia fasi pou eixe ginei me enan filo mou prin apo ligo kairo, otan tou eipa oti egkathisto sinexos anavathmismenes ekdoseis programmaton, driver, definitions ion klp, gia na exo statherotita kai asfaleia. Kai autos mou eipe xaraktiristika "afou douleuei kai etsi opos einai, ti tis thes tis enimeromenes ekdoseis"?? Mexri pou kollise ki autos enan dialler, pige i psixi tou stin koulouri mexri na tou erthei o logarismos tou OTE (pou eftixos itan ok), kai tora akolouthei kata gramma tin paroimia pou leei "Filage ta rouxa sou gia exeis ta misa"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.