DarkOrion Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 to erwtima einai aplo. exw to nokia 6610. Ston patera mou dwsane apo tin cosmote dwrean to mitsubishi m342i logw arketa megalis xrisis. Na parw to kainourio montelo i na kartisw to palio.
tak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 to pragma einai aplo to m342i exei camera me 3plo zoom othoni me 256000 xromata kai imode pou tha sou kostizei to sms ton 1000 xaraktiron 0.01 euro. to 6610 malon einai peperasmeno
DarkOrion Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 pou tha sou kostizei to sms ton 1000 xaraktiron 0.01 euro. nai, alla egw exw vodafone, oxi cosmote kai otan grafw sms mou deixnei oti panw apo 70 xaraktires xrisimopoiei 2o sms, dld logika tha plirwnw gia 2 sms. Ta xrwmata einai ontws polla kai i kameroula einai korufaia, alla exw akoma ena mikro provlimataki. Eixa sto nokia 6610 ta onomata stin sim card. Eixan mexri kapoio orismeno megethos. Twra pou evala tin sim sto mitsubishi, ta onomata stin sim eixan kopei, gia tin akriveia eixe kopei ena gramma pou einai polu simantiko giati itan k gia kinito kai s gia til spitiou, opote den mporw na katalavw poios einai poios. An lunontan auta ta 2 provlimata ola tha itan mia xara. Kuriws vevaia auto me ta sms giati an einai gia panw apo 70 xaraktires na me xrewnei 2plo mnm den exei nohma. Pantws kai tin sim tou patera mou pou evala pou itan cosmote, to orio tou 1mnm emene sta 70. To allo provlima me tous xaraktires sta onomata den upirxe, ekei to emfanize olokliro to onoma kai itan polu megalutera se makros apo ta dika mou.
DarkOrion Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 kai episis, me tin cu karta pou exw den mporw na steilw mms. gia na steilw leei oti prepei na sundethw sto i-mode, kati pou einai adunato giati den exw cosmote. Mporw na kanw kati gia auto???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.