sarisn Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Ούτε με σφαίρες.... (αναφέρομαι σε ξένους servers )
coby Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Ένας ελληνικός server από το Noobwars. Θα χρειαστεί να ενημερώσετε την έκδοση σας στην 1.1 και να προσθέσετε επιπλέον ενα μικρό fixaki Info'z IP : 212.251.31.33 Port : 27666 Game Type : Deathmatch Όλα τα απαραίτητα αρχεία είναι διαθέσιμα στο Downloads Section του Doom 3 http://www.noobwars.gr/index.php?page_id=downloads&game_id=16&download_type=Patches&order_by=&sord_order=
Isis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Panahs[/b'], δεν σε βλέπω καλά.... :roll: ουτε εγω... τι κακο εκανε? δεν εχει τιποτα το παρανομο εκει περα, μονο αν ψαξεις λιγο... ελεος δλδ.. :roll:
sarisn Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Panahs[/b']' date=' δεν σε βλέπω καλά.... :roll:[/quote'] ουτε εγω... τι κακο εκανε? δεν εχει τιποτα το παρανομο εκει περα, μονο αν ψαξεις λιγο... ελεος δλδ.. :roll: Ναι τίποτα παράνομο δεν έχει μόνο ΟΛΑ τα cracks για ΟΛΑ τα παιχνίδια.... ΥΓ. Δεν εχω σκοπό να κάψω το παιδί αλλά εσείς ρωτήσατε.
Panahs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δεν θα με κάψεις, μιας και υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι εδώ που ξέρουν κατά πόσο προκλητικό ή άξιο αναφοράς είναι το post που έκανα. Δεν είχα όρεξη να πω τίποτα για το συγκεκριμένο, αλλά μιας και το συνεχίσατε... Δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα εδώ μέσα: μόλις πει κάποιος κάτι το οποίο είναι ή φαίνεται ύποπτο (συνήθως πράγματα τα οποία όλοι γνωρίζουν ουσιαστικά) αμέσως σπεύδουν 100 σαρδανάπαλοι από κάτω και αρχίζουν τα post: "Προβλέπω ban..." "Έρχεται κλείδωμα..." "Δεν σε βλέπω καλά..." "Bannaρετέ τον! Εγώ έφαγα ban για τον ίδιο λόγο (αυτό είναι το καλύτερο)!" και λοιπά τέτοια τραγελαφικά. Λοιπόν, δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά το νόημα αυτών των post. Είναι τόσο σημαντικό να αυξήσετε τα συνολικά σας post??? Η μήπως είναι λογικό να πετάγονται κάτι τύποι και να γράφουν λες και τους φάγανε την παρθενιά: ΩΩΩ ΘΕΕ ΜΟΥ! Τι έγραψε ο άνθρωπος! Μα δεν γνωρίζει τους κανόνες???!!! Εαν μαγαρίζονται τόσο πολύ τα μάτια σας, τότε αντί να γράφετε ότι σας κατεβαίνει, πατήστε αυτό το καταραμένο το κουμπάκι να αναλάβουν αυτοί που έχουν πραγματικά την ευθύνη στο forum... Λοιπόν επειδή δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ παραπάνω σταματώ εδώ, επίσης σβήνω και το Post που έκανα παραπάνω για να μην έχουμε καμια καρδιακή προσβολή από κανέναν ευαίσθητο. sarisn, ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν αποτελεί προσωπική επίθεση το post μου προς εσένα, μου είσαι συμπαθής ως μέλος, να φανταστείς ότι δεν είχα προσέξει καν ποιος είχε κάνει το post.
sarisn Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Προς Θεού φίλε μου δεν το είπα για να σε καρφώσω ή τίποτα τέτοιο, απλά το είπα για να σε προστατέψω από τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις. Συγνώμη κιόλας αν φάνηκα επιθετικός :?
Panahs Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Μπορείς να δεχτείς την συγνώμη μου, sarisn? Είναι αλήθεια ότι το παραπάνω post μου φαίνεται να επιτίθεται στο πρόσωπό σου και αυτό έχει μια κάποια λογική, μιας ήσουν η αφορμή για να βγάλω αυτό που έβλεπα εδώ και καιρό και νευρίαζα... Καταλαβαίνοντας τον λόγο για τον οποίο έγραψες αυτό που έγραψες και την μη οργισμένη αντίδρασή σου από αυτό που έγραψα εγώ (γιατί περίμενα κάποιες αντιδράσεις αν όχι από εσένα, από κάποιον άλλο τουλάχιστον ) νιώθω ακόμα πιο άσχημα... η αλήθεια είναι ότι είχα τσαντιστεί κάπως όταν το έγραψα ... όχι με σένα πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.