kergaz13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Το μέχρι σήμερα καταπληκτικό PRO μου έκανε ''νερά '' . Εληξε παρ ' ότι είχα license key και ότι key και αν του δώσω δεν μου ενεργοποιεί το Auto protect , καμιά ιδέα κανείς ; Και μένα τα ίδια μου έκανε! ΄Έφαγα τον κόσμο' από το πρώι να βρώ key, αλλά τζίφος. Αποτέλεσμα: εγκατέστησα ξανά την έκδοση 4.5! Όποιος βρεί το key, please let us know....
sarisn Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Το μέχρι σήμερα καταπληκτικό PRO μου έκανε ''νερά '' . Εληξε παρ ' ότι είχα license key και ότι key και αν του δώσω δεν μου ενεργοποιεί το Auto protect , καμιά ιδέα κανείς ; las_kar_is έγραψε: Το μέχρι σήμερα καταπληκτικό PRO μου έκανε ''νερά '' . Εληξε παρ ' ότι είχα license key και ότι key και αν του δώσω δεν μου ενεργοποιεί το Auto protect ' date=' καμιά ιδέα κανείς ; Και μένα τα ίδια μου έκανε! ΄Έφαγα τον κόσμο' από το πρώι να βρώ key, αλλά τζίφος. Αποτέλεσμα: εγκατέστησα ξανά την έκδοση 4.5! Όποιος βρεί το key, please let us know....[/quote'] Προφανώς σας πήραν χαμπάρι και τους δύο και όχι μόνο σας αφαίρεσαν το license key αλλά δεν σας αφήνουν να βάλετε άλλο μαιμού.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 profanws to Licence Key den htan "agorasmeno" kai me update to akyrwse... ws gnwston sto net mexri stigmhs kykloforei mono ena key...ee anamonh...an kai skeftomai na to agorasw giati a3izei
las_kar_is Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Προφανώς σας πήραν χαμπάρι και τους δύο και όχι μόνο σας αφαίρεσαν το license key αλλά δεν σας αφήνουν να βάλετε άλλο μαιμού. Μάλλον έχεις δίκιο έχω δοκιμάσει κάμποσα αλλά δεν ........
clio1400 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Να το αγορασεις δοκιμασες??? Forum Rulzzzz
panxris Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Egw pou evala to mh pro pandws de exw provlhma
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Κάτι σχετικό με το kaspersky.Θέλω να έχω ενα πακέτο με τα virus definitions ετσι ωστε οταν κάνω format να μην τα ξανακατεβάζω..Ξερεί κανείς τον τρόπο;
9-11 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Το μέχρι σήμερα καταπληκτικό PRO μου έκανε ''νερά '' . Εληξε παρ ' ότι είχα license key και ότι key και αν του δώσω δεν μου ενεργοποιεί το Auto protect , καμιά ιδέα κανείς ; Το licence έγινε Blacklisted! Άσε, όλοι στο ψάξιμο είμαστε για καινούργιο :wink:
clio1400 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Κάτι σχετικό με το kaspersky.Θέλω να έχω ενα πακέτο με τα virus definitions ετσι ωστε οταν κάνω format να μην τα ξανακατεβάζω..Ξερεί κανείς τον τρόπο; Νομιζω εδω : C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\KAV Personal Pro\5.0\Bases
astroman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δοκιμάστε το kavremove.exe μετά το uninstall, και μετά πάλι install. Λογικά δεν πρέπει να έχετε πρόβλημα.
karib Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Παντως σε εμενα μεχρι τωρα (Personal 5) δεν εχει προβλημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 e nai to personal to exoun kai ws trial...to pro oxi
Daredevil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 bgalto kai bale to symantec corp edition 9 kamia sxesh me thn aplh ekdosh,elafry apotelesmatiko kai den kremaei to systhma, eixa ki egw to kaspersky kai sernotan to sympan sto scan ase pou poles fores den ekane
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.