Προς το περιεχόμενο

Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5

las_kar_is

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το μέχρι σήμερα καταπληκτικό PRO μου έκανε ''νερά '' . Εληξε παρ ' ότι είχα license key και ότι key και αν του δώσω δεν μου ενεργοποιεί το Auto protect , καμιά ιδέα κανείς ;

Και μένα τα ίδια μου έκανε! ΄Έφαγα τον κόσμο' από το πρώι να βρώ key, αλλά τζίφος. Αποτέλεσμα: εγκατέστησα ξανά την έκδοση 4.5!

Όποιος βρεί το key, please let us know....

Δημοσ.
Το μέχρι σήμερα καταπληκτικό PRO μου έκανε ''νερά '' . Εληξε παρ ' ότι είχα license key και ότι key και αν του δώσω δεν μου ενεργοποιεί το Auto protect , καμιά ιδέα κανείς ;

las_kar_is έγραψε:

Το μέχρι σήμερα καταπληκτικό PRO μου έκανε ''νερά '' . Εληξε παρ ' ότι είχα license key και ότι key και αν του δώσω δεν μου ενεργοποιεί το Auto protect ' date=' καμιά ιδέα κανείς ;

Και μένα τα ίδια μου έκανε! ΄Έφαγα τον κόσμο' από το πρώι να βρώ key, αλλά τζίφος. Αποτέλεσμα: εγκατέστησα ξανά την έκδοση 4.5!

Όποιος βρεί το key, please let us know....[/quote']

Προφανώς σας πήραν χαμπάρι και τους δύο και όχι μόνο σας αφαίρεσαν το license key αλλά δεν σας αφήνουν να βάλετε άλλο μαιμού. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

profanws to Licence Key den htan "agorasmeno" kai me update to akyrwse... :P

ws gnwston sto net mexri stigmhs kykloforei mono ena key...ee anamonh...an kai skeftomai na to agorasw giati a3izei :D

Δημοσ.
Προφανώς σας πήραν χαμπάρι και τους δύο και όχι μόνο σας αφαίρεσαν το license key αλλά δεν σας αφήνουν να βάλετε άλλο μαιμού. :P

Μάλλον έχεις δίκιο έχω δοκιμάσει κάμποσα αλλά δεν ........

Δημοσ.

Κάτι σχετικό με το kaspersky.Θέλω να έχω ενα πακέτο με τα virus definitions ετσι ωστε οταν κάνω format να μην τα ξανακατεβάζω..Ξερεί κανείς τον τρόπο;

Δημοσ.

Το licence έγινε Blacklisted! :(

Άσε, όλοι στο ψάξιμο είμαστε για καινούργιο :wink:

Δημοσ.
Κάτι σχετικό με το kaspersky.Θέλω να έχω ενα πακέτο με τα virus definitions ετσι ωστε οταν κάνω format να μην τα ξανακατεβάζω..Ξερεί κανείς τον τρόπο;

Νομιζω εδω :

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\KAV Personal Pro\5.0\Bases

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...