Προς το περιεχόμενο

Τιλεφωνικοι κωδικοι περιοχών ελλαδας?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας που αναφέρθηκε αυτό τι θέμα, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τηλ. κωδικούς (prefixes) για περιοχές της Αθήνας;

Είχα ψάξει κάποτε αρκετά στο whitepages, αλλά δεν βρήκα κάτι...

Δημοσ.
Μιας που αναφέρθηκε αυτό τι θέμα' date=' ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τηλ. κωδικούς (prefixes) για [b']περιοχές της Αθήνας[/b];

Είχα ψάξει κάποτε αρκετά στο whitepages, αλλά δεν βρήκα κάτι...

Η Αθήνα έχει το 210 ( ΟΤΕ ) και τα 211 και 212 που χρησιμοποιούνται από εναλλακτικούς φορείς σταθερής τηλεφωνίας. Τώρα αν εννοείς κωδικούς του νομού Αττικής ( Μαρκόπουλο κ.λ.π. ) θα μπεις στο site που είπα παραπάνω.

Δημοσ.

Έχω ψάξει ρε spasoklambania, δεν βρήκα κάτι. Το κοίταξα και τώρα ακόμα,

δεν πρέπει να έχει για κωδικούς αττικής

Δημοσ.

Σε λίγο καιρό δεν θα ισχύει η αντιστοιχία αριθμών σε περιοχές. Μόλις ενεργοποιηθεί πλήρως η φορητότητα αριθμού, θα μπορείς να κρατήσεις το νούμερό σου σε όποιο μέρος θες. Αρχικά για Ελλάδα, και αργότερα και στις άλλες χώρες της Ευρβπαϊκής Ένωσης. (ναι, θα μπορείς να έχεις +30 210-... και στην Αγγλία)

Σε άλλες χώρες ισχύει ήδη. Υπάρχουν στην Ινδία αυτόματοι κλήσης της Νέας Υόρκης

Δημοσ.

Στο σαιτ που σου εδωσε ,διπλα απο εκει που λεει αθηνα εχει ενα χαρτη της Ελλαδας .

Πατας πανω εκει και σου βγαζει ενα καρτελακι με τις κεντρικες πολεις και τα γραμματα της αλφαβητας .

Διαλεγεις και παιρνεις την πολη που θες .

Δημοσ.

Αν καλεσεις το 131 μπορουν να σου πουν τον αριθμο κλισης της περιοχης που σε ενδιαφερει(εντος Ελλαδος).

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι με ενδιαφέρουν οι κωδικοί όλων των περιοχών της Αθήνας και δεν πιστεύω να υπάρχει τέτοιο πράγμα στο site whitepages.

Ξέρει κανείς που θα τους βρω;

Δημοσ.

Τι εννοεις ολες οι περιοχες της Αθηνας ?

Η Αθηνα εχει ενα κωδικο .

Η Αττικη εχει διαφορους και αν κανεις αυτο που σου ειπα θα καλυφθεις πιστευω.

Δημοσ.

π.χ εγώ μένω Νέο Ηράκλειο και έχω κωδικό 28, η Ν. Ιωνία έχει 27, τα Κ. Πατήσια έχουν 83, το Περιστέρι έχει 57 κλπ.

Αυτούς τους κωδικούς ψάχνω, sorry που δεν το διευκρίνησα νωρίτερα...

Δημοσ.
Έχω ψάξει ρε spasoklambania' date=' δεν βρήκα κάτι. Το κοίταξα και τώρα ακόμα,

δεν πρέπει να έχει για κωδικούς αττικής[/quote']

Εκεί που λέει να εισάγεις περιοχή δοκίμασε να ψάξεις. Βάλε το όνομα της περιοχής που θέλεις. Αν δεν το βρεις ούτε έτσι πάρε το 131 να σου πουν.

Δημοσ.
π.χ εγώ μένω Νέο Ηράκλειο και έχω κωδικό 28' date=' η Ν. Ιωνία έχει 27, τα Κ. Πατήσια έχουν 83, το Περιστέρι έχει 57 κλπ.

Αυτούς τους κωδικούς ψάχνω, sorry που δεν το διευκρίνησα νωρίτερα...[/quote']

Α τότε αλλάζει το πράγμα. Παλιότερα είχαν στους έντυπους ονομαστικούς καταλόγους στις πρώτες σελίδες σε ποιο κέντρο ανήκει π.χ. το 898, 271 κ.λ.π. Τέτοιες πληροφορίες ( δηλαδή σε ποιο κέντρο και σε ποια περιοχή ανήκει το 271 κ.λ.π. ) νομίζω ότι δίνει και το 134. Να πω ότι το κέντρο που ανήκει κάποιος αριθμός φένεται από τα 3 πρώτα ψηφία του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...