patrickdrd Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα, πίστευα ότι ήταν μόνο τα 2 ψηφία... Πάντως επειδή κάποτε έφτιαχνα ένα προγραμματάκι για μια εταιρεία τηλ/νιών, έψαχνα αυτούς τους κωδικούς για να τους περάσω στο πρόγραμμά μου, ώστε να βλέπουν από ποιά σημεία της Αθήνας γίνεται χρήση των καρτών μας και κατά συνέπεια κλήσεις (αν δεν ήταν απόρρητα φυσικά). Το να τσιμπήσω ένα - δύο από το 134 δεν μου λέει κάτι...
spasoklambania Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα' date=' πίστευα ότι ήταν μόνο τα 2 ψηφία... Πάντως επειδή κάποτε έφτιαχνα ένα προγραμματάκι για μια εταιρεία τηλ/νιών, έψαχνα αυτούς τους κωδικούς για να τους περάσω στο πρόγραμμά μου, ώστε να βλέπουν από ποιά σημεία της Αθήνας γίνεται χρήση των καρτών μας και κατά συνέπεια κλήσεις (αν δεν ήταν απόρρητα φυσικά). Το να τσιμπήσω ένα - δύο από το 134 δεν μου λέει κάτι...[/quote'] Αυτό ισχύει εδώ και χρόνια. Θα σου πω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις: αριθμούς από 89 έχει η Βούλα, η Γλυφάδα, η Βάρη, η Βάρκιζα και η Βουλιαγμένη. Αν ίσχυε αυτό που λες ( να καθοριζόταν από τα δυο πρώτα ψηφία σε ποιο κέντρο ανήκει ) όλοι οι αριθμοί από 89 θα έπρεπε π.χ. να ανήκουν στο κέντρο της Βούλας. Τώρα ισχύουν τα εξής: 894 και 898 στην Γλυφάδα, 895 και 899 στην Βούλα ( βέβαια υπαγόμαστε στο κατάστημα της Γλυφάδας γιατί το κτίριο του ΟΤΕ που βρίσκεται στην πλατεία της Βούλας είναι μόνο τεχνικές υπηρεσίες δηλαδή κέντρο, dslam Βούλας κ.λ.π. ), 896 Βουλιαγμένη, 897 Βάρη και Βάρκιζα. Παρόμοια πράγματα ισχύουν και για τους αριθμούς από 96 αλλά δεν θα κάτσω να τα αναλύσω τώρα γιατί το παράδειγμα με τους αριθμούς από 89 στο έδωσα για να καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ.
therock Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 @ spasoklambania Thanx gia to site poli xrisimo.Mipos iparxei kapoio pou na sou viskei kai idioktiti kinitou tilefonou?
spasoklambania Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 @ spasoklambania Thanx gia to site poli xrisimo.Mipos iparxei kapoio pou na sou viskei kai idioktiti kinitou tilefonou? Δυστυχώς όχι. Αυτό που ζητάς μου έχει χρειαστεί πολλές φορές. Να σου πουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης ενός κινητού ( εφόσον είναι κινητό με συμβόλαιο ή καρτοκινητό που έχει δηλωμένα στοιχεία ) γίνεται μόνο με εισαγγελική εντολή. Υποτίθεται ότι θα υπήρχαν ενοποιημένοι τηλεφωνικοί κατάλογοι ( αν θυμάσαι πριν 2 χρόνια περίπου είχαν στείλει μήνυμα στους συνδρομητές τους όλες οι εταιρίες κινητής και έλεγαν τι να κάνουν αν δεν θέλουν να μπουν τα στοιχεία τους στους ενοποιημένους τηλεφωνικούς καταλόγους. Από τότε όμως δεν έχει ξανακουστεί τίποτα για αυτό το θέμα...
therock Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Nai to thimame,aplos leo mpas kai ipirxe kati neotero.Thanx pantos gia tin voitheia file mou.
mary_kard Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 uparxoun katalogoi. apla opws 8ewrhtika den epitrepetai apo to 131 na sou poun se poion anhkei ena sta8ero(asxeta an to kanoun oi asxetoi-dinoun akoma kai aporrhta)etsi arnountai kai oi thlefwnhtes twn etaireiw kinhths telefwnias.
therock Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Gia na vreis arithmo 211 sto whitepages pos ginetai?Vazo 21 stin proti stili alla meta prepei na valeis 0+arithmo,pou simenei pos den ginetai?
dim_b Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Tο whitepages έχει μόνο τους καταλόγους του ΟΤΕ, δηλαδή τους αριθμούς που αρχίζουν από 210, 2310 κλπ. Τα 211-219 ανήκουν σε άλλες τηλεπικοινωνιακές εταιρίες και δεν ξέρω που μπορείς να τα βρεις.
vagpap Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Επειδή αναφέρθηκε κάτι για απόρρητα στο 131... Η βάση δεδομένων στο 131 δεν περιέχει στοιχεία συνδρομητών που τα τηλέφωνά τους είναι απόρρητα (επιβεβαιωμένο από μέσα). Άλλες βάσεις τα έχουν, το 131 όχι.
dspmobile Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Τελικά οι αριθμοί κλήσης των πόλεων - περιοχών της Ελλάδος είναι στο : http://www.oteshop.gr/newnumbers.asp?hop=h&bid=56&aid=125 ναι ! στο Oteshop .... Στη διαδρομή : "Για το σπίτι / Εξυπηρέτηση Πελατών / Κωδικοί Κλήσης " Μπορείς να πάς και από την σελίδα του http://www.whitepages.gr/gr/ και να κάνεις κλικ στο εικονίδιο "ΤελεΠληροφορίες ΟΤΕ" και σε πάει στο Oteshop. Οντως θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει κατάλογος με τους αρχικούς αριθμούς των τηλεφωνικών κέντρων των διαφόρων περιοχών της Αθήνας. Αλλα μάλλον με την έλευση των ψηφιακών τηλεφωνικών κέντρων πιθανόν να επαψε να ισχύει ένας τέτοιος μονοσήμαντος συσχετισμός...
dermitzos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 το θέμα που "ξέθαψες" είναι από το 2004!!! Τουλάχιστον κοιτάζετε τις ημερομηνίες...
mariosCS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Αφού ξεθάφτηκε που ξεθάφτηκε το θέμα, να συμβάλω κι εγώ λίγο: Ο πιο απλός τρόπος να βρεις περιοχή αριθμού, είναι να πας σε μία σελίδα εναλλακτικού, και να ελέγξεις για διαθεσιμότητα δικτύου. Εκεί σου βγάζει και σε πιο κέντρο ανήκει ο αριθμός = περίπου η περιοχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.