Προς το περιεχόμενο

Plaisio Vs Multirama

neox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω σταματησα εδω και καιρο να αγοραζω απο τετοια μαγαζια και το εριξα στα e-shops, γιατι εκτος οτι ειναι φτηνοτερα ειμαι σιγουρος πως δεν θα ταλαιπωρηθω. Τι εννοω? Στο πλαισιο για παραδειγμα που ειμουν τακτικος πελατης ποτε δεν ειχαν συγκεκριμενα προιντα που ηθελα και με στελναν απο το καταστημα συνταγματος στο καταστημα στην Στουρναρη, εκει διαπιστωναν πως το τερματικο τους εδινε λαθος πληροφοριες και δεν το ειχαν και απο εκει στο καταστημα γλυφαδας κλπ κλπ Α και οταν τους εκραζα μου ελεγαν πως θα σας το φερουμε την αλλη εβδομαδα,λες και εγω δεν εχω τιποτα καλυτερο να κανω ή θα πρεπει να ταλαιπωρω τον πελατη και να του λεω πειμενο τα πραγματα απο τους μ@#$%^&ς!

Δημοσ.

Τα multirama ειναι απλώς για πέταμα,ακριβές τιμές,ασχετοι πωλητες,περιορισμένη γκάμα προϊόντων κτλ

Οχι ότι το Πλαίσιο ειναι τέλειο,αλλα είναι έναν αιώνα μπροστά,ενω τα multirama συνεχίζουν με την λογική του 19 αιώνα:έλληνας καταναλωτής=λαμάκας

Δημοσ.
PS : Ta parapanw einai proswpikes apopseis.

Ma oloi apo prosopikes mas apopsis k ebiries vgazoume siberasmata, k egw lew pws sto Multirama me exoun vohthisi para polu enw sto Plaisio mono pu den me vrizoun alla to Plaisio den pavei na exei onoma ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...