Panahs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Όχι δεν παίζει multiplayer. ΥΓ. Όταν έβλεπα το 20λεπτο βίντεο, τη στιγμή ειδικά που έφτασε στο δάσος, αυτοχαστουκιζόμουνα!
asxeto4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Το βίντεο είναι φοβερό. Φοβερή ρουτίνα στα γραφικά. Οι κινήσεις υπολογίζονται real time!. Το δάσος δεν είναι προσχεδιασμένο αλλά το δημιουργεί εκείνη τη στιγμή ο υπολογιστής! Και το gameplay πολύ "αληθοφανές". Θέλω μόνο να δω και τι απαιτήσεις θα έχει... :???:
Kork Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Διάβασα στο IGN οτι τελικά δεν θα βγει το 2005. Μάλλον Φλεβάρη ή Μάρτη του 2006. Υπομονή λοιπόν
s0st0s Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 ola kala kai oraia alla den einai kai multiplayer ti na to kano???i mmorpg toulaxiston...monos tha ta xairomai ola afta ta fillarakia pou etsi ki allios den trexoun ston ipologisti mou???...to morrowind itan ontos teleios an kai ligo axanes gia ta gousta mou...apistefta grafika alla afta einai apo to videaki i screenshots tou paixnidiou?
georgemarios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 ola kala kai oraia alla den einai kai multiplayer ti na to kano???i mmorpg toulaxiston...monos tha ta xairomai ola afta ta fillarakia pou etsi ki allios den trexoun ston ipologisti mou???...to morrowind itan ontos teleios an kai ligo axanes gia ta gousta mou...apistefta grafika alla afta einai apo to videaki i screenshots tou paixnidiou? αν το morrowind σοθ φανηκε μεγαλο, ετοιμασου τωρα για το χαος. Το oblivion εχει σχεδον την διπλασια εκταση χωρου, αν και τωρα εχουν εισαγει το option του fast travel ωστε να γλυτωνεις τις μεγαλες διαδρομες. Όσο για τα βιντεο και τα screenshots, ειναι παρμενα μεσα απο το παιχνιδι realtime (!!!!). Το βιντεο ειναι το demo που εδειξαν πριν απο λιγους μηνες στο E3 οποτε τα γραφικα θα ειναι ακομα καλυτερα απο τοτε ( ετσι λενε οι ιδιοι τουλαχιστον)
vamour Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 wraia kala na to parete kai na to paixete egw mallon tha to dw se 5-6 xronia me ton p15 pou tha exw tote:))))
s0st0s Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 popo an afta einai ta grafika apto paixnidi realtime tha xreiasto kainourio mainframe gia na to paikso...kai psithika re mamoto !!!!!!!
panther_512 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Εγώ σας είπα: Αφήστε τις αναβαθμίσεις και πιάστε το XBOX360 κατά Φεβρουάριο-Μάρτιο που θα βγεί το παιχνίδι. Τότε θα έχει πέσει και λίγο η τιμή του. Αντί να δίνετε τις 1000-άρες σε αναβαθμίσεις (γιατί για 1000-άρες μιλάμε αν θέλουμε να παίξουμε το Oblivion τέλεια), δώστε 400-450 Ευρώ και θα σας μείνει και η κονσόλα. Εγώ παίζει να πάρω το XBOX μόνο και μόνο για αυτό το παιχνίδι, εκτός και αν το κάνουν port σε PS3 ή Revo.
georgemarios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 μπα, εγω προτιμω να δωσω τη 1000αρα και να μου μεινει το πισι βασικα, το oblivion θα μου δωσει ενα λογω να αναβαθμισω το πισι μου (αν και βασικα μονο την καρτα μου πρεπει να αλλαξω νομιζω). Θα βαλω παραλληλα 3 επεξεργαστες αθλον στα 8 τεραχερτζ και θα βαλω ενα παγοβουνο για ψυξη. Καλα θα το παιξει, δε μπορει.....
sarisn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 kai egw pou den ime leftas gia na plirosw 1000 euro gia anavathmisi gia na pexw auto to game tha plirosw 400 kai tha to pexw sto xbox360 me kalitera grafika.... auto to lew gia na xipnisoun merikoi pou tous kanoun oti theloun oi eteries kai tous pernoun ta lefta kathe 6 mines! Χμμμ.... λοιπόν έχουμε και λέμε: 400+ ευρώ το ΧΒΟΧ360 όταν κυλκοφορήσει. 70 ευρώ το κάθε παιχνίδι. 60 ευρώ για το live (που εσύ ειδικά θα το πάρεις σίγουρα :-P ) Ε δεν θα πάρεις και 1 δεύτερο gamepad να παίζεις PES 5 με κάνα φίλο;;; 40 ευρώ Βάλε και 4-5 παιχνίδια ακόμα x70 ευρώ το καθένα (γιατί δεν θα παίζεις 3 χρόνια oblivion...) Χμμμ = 920 ευρώ για να παίζεις ΜΟΝΟ 5 παιχνίδια!!! Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θα πάρω.... τουλάχιστον αγοράζοντας μια κάρτα γραφικών (που κάνει το πολύ 500 ευρώ και μιλάω για την καλύτερη της αγοράς οποιαδήποτε εποχή και οποιασδήποτε μάρκας) παίζω όποιο παιχνίδι γουστάρω ΤΣΑΜΠΑ πλέον και κάνω και πολλά άλλα πράγματα πάνω στο pc... Τώρα ποιον κάνουν οι εταιρίες ότι θέλουν και ποιος κοιμάται.... σκέψου το μόνος σου. Peace out :wink:
iSpO_fAcTo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 sarisn anti na doseis tosa euro gia gia na pareis akoma 5 paixnidia vazeis ena tsipaki kai paizeis pali opoio paixnidi goustaris kai kaneis kai polla alla pragmata akoma opos media center gia to saloni sou! (kai mi mou peis oti den exoun ginei afta akoma gia to kainourio xbox thema xronou einai opos kai sto palio xbox. edo bgike o controller tou xbox 360 kai egine mod idi!)
panther_512 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Sarisn, δεν έκανες σωστά τους υπολογισμούς σου. Ο iSpO_fAcTo όμως έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Μας σύγκρινες PC + πειρατικά παιχνίδια με κονσόλα + αυθεντικά. Λάθος σύγκριση έκανες αγαπητέ. Επίσης το PC θα σου είναι top-performance για ένα χρόνο ακριβώς, ενώ η κονσόλα για 3-5. Τέλος πάντων, την κουβέντα αυτή την έχουμε ξανακάνει και σε άλλα topics και είσαι ο πρώτος που το βλέπει έτσι το ζήτημα. Για να δείς ποιός κοιμάται και ποιός όχι δές εδώ: The Next-Gen Killer Is Here Console? No Thanks http://megagames.com/news/html/hardware/thenext-genkillerishere.shtml Θα δείς τί συστήματα υπολογιστών έχουν απόδοση σαν αυτή των νέων κονσόλων. Οι τιμές τους ξεκινάν από τα $4000 και πάνε μέχρι $6000, με διάρκεια top-performance ζωής περίπου 2 χρόνια. Ξύπνα φίλε μου, ο υπολογιστής είναι τρύπιος κουμπαράς και η PC-gaming βιομηχανία συρικνώνεται συνεχώς τα τελευταία 10 χρόνια. Και εγώ κοιμόμουνα σαν εσένα, με αναβαθμίσεις και αγορές υπολογιστών τα τελευταία 15 χρόνια. Αφού ξόδεψα κατά μέσο όρο 1000 ευρώ κάθε χρόνο, αποφάσισα να ξυπνήσω αγαπητέ φίλε sarisn. Και δεν έχω όρεξη για off-topic κουβέντα. Αλλά όταν μου πετάς σχόλια όπως "Τώρα ποιον κάνουν οι εταιρίες ότι θέλουν και ποιος κοιμάται.... σκέψου το μόνος σου.", ενώ είμαι φανατικός PC-Gamer από το '90 και έχω δώσει και τ'άντερά μου σε αναβαθμίσεις επί των αναβαθμίσεων, με αναγκάζεις να σου απαντήσω με πολύ αρνητικό τρόπο. Εγώ έκανα μία πρόταση, την οποία εγώ προσωπικά την έχω σκεφτεί πολύ και τη βρίσκω την ποιό συμφέρουσα και ικανοποιητική. Δεν σου αρέσει η πρότασή μου? Δικαίωμά σου. Απλώς να λείπουν τα σχόλια, ειδικά όταν δεν ξέρεις τον άλλο. PS: Και για να δείς σε τί απαιτήσεις πηγαίνει το PC-gaming, ρίξε μιά ματιά στις απαιτήσεις του UT2007 που πόσταρε ο φίλος privateer: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=123258
georgemarios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 παντως, απ' οτι φαινεται για το XBOX για να παιξει κανεις το oblivion ομαλα, θα πρεπει να παρει και τον αντιστοιχο σκληρο δισκο του. Δεν ειναι προϋποθεση, αλλα οπως λενε οι δημιουργοι του, αν ο σκληρος δισκος ειναι παρον, χρησιμοποιείται ΠΟΛΥ. Αρα προσθεστε και την τιμη του δισκου στο μπατζετ σας.....
panther_512 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 παντως, απ' οτι φαινεται για το XBOX για να παιξει κανεις το oblivion ομαλα, θα πρεπει να παρει και τον αντιστοιχο σκληρο δισκο του. Δεν ειναι προϋποθεση, αλλα οπως λενε οι δημιουργοι του, αν ο σκληρος δισκος ειναι παρον, χρησιμοποιείται ΠΟΛΥ. Αρα προσθεστε και την τιμη του δισκου στο μπατζετ σας..... Γι'αυτό είπαμε 400-450 Ευρώ. Με αυτή τη τιμή αγοράζεις το πλήρες πακέτο. Χωρίς το δίσκο, το πακέτο πάει 300-350 Ευρώ.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Ρε μαγκες θα τσακωθειτε τωρα και γιαυτο? Ο καθενας παιρνει οτι τον ικανοποιει περισσοτερο. Αλλωστε και οι 2 παλτφορμες εχουν τα + και τα - τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.