wardog Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Παιδια οποιος μπορει ας βοηθησει... Εχω ενα φορητο Toshiba και ενω μου ειπανε οτι ερχεται με αγγλικα win xp pro ειχε μονο ελληνικα περασμενα μεσα. Τι να κανω?Βλεπω 2 λυσεις.. 1)Να τους το γυρησω πισω.Η θα ειμαι υπερβολικος? 2)Εαν εγκαταστησω μονος μου αγγλικα win xp pro απο δισκακι τι θα γινει? Απλα βαζω το δισκακι μεσα και ξεκιναω εγκατασταση οπως σε ενα desktop μηχανημα?Σε αυτη την περιπτωση , εαν θελησω να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση , θα μπορει να γινει τοποθετωντας το recovery cd της Τoshiba? Ευχαριστω εκ των πρωτερων. Εχω παλαβωσει με το ελληνικο λειτουργικο!
stefanos_79 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Τα recovery cd στους φορητούς υπολογιστές έχουν συνήθως περασμενα τα windows σε 2 γλώσες gr και en .Μολις τελειώσει η εγκατάσταση σου δίνεται η επιλογη ποια γλωσσα θέλεις και διαλεγεις.Επίσης στα recovery cd περιέχονται drivers και διάφορα utilities του φορητου και σε περιπτωση που βαλεις άλλα windows πιθανον να μην αναγνωριστουν συσκευες του συστήματος και να χρειαστει να τα βαλεις manual εσυ αφού τα κατεβάσεις (drivers ) απο το site της κατασκεύαστριας εταιρίας.Εγώ στον δικο μου φορητο είχα βαλει τα windows που έχω στον σταθερό με αποτέλεσμα να μην μου αναγνωρίσει καρτα γραφικων,ήχου και καρτα δικτύου ,drivers των οποίων υπήρχαν μεσα στα recovery cd.οπότε ξανα φορματ με τα cd του φορητου και ολα οκ.
Michalakhs Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 na toys to pas pisw... den plirwses ena karo lefta tsampa... an einai na kanoun kati na to kanoun swsta toulaxiston
wardog Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου. Ρε γαμωτο δεν ειχε καμια επιλογη για να διαλεξω αγγλικα η ελληνικα...Οταν μαλιστα ειδα οτι το λειτουργικο ειναι στα ελληνικα εμεινα . Το κυριο ερωτημα ειναι,εαν εγκαταστησω αγγλικο λειτουργικο και κατι δεν αναγνωριζεται τοποθετωντας το recovery cd ξαναγυρηζω σε ελληνικο λειτουργικο και ολα ειναι οπως πρωτα? Εαν μπορω να το επαναφερω στην αρχικη του μορφη τοτε θα το δοκιμασω!
xaotikos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Από Ελλάδα δεν νομίζω να σου βαζουν αγγλικά XP. Και εμένα με ελληνικά μου ηρθε. Αν μπεις στο site της toshiba πχ έλεγε και το microsoft money (νομίζω) αλλά από κάτω λέει ότι το software και οι εκδόσεις του εξαρτώνται από την χώρα αγοράς. Οπότε με λίγα λόγια θα σου πούνε πολύ απλά, "Η IDEAL (αντιπρόσωποι της toshiba) δεν αναφέρουν πουθενά αγγλικά windows και παρόμοιες τρίχες". Μπορείς να κάνεις τίποτα?? Δεν νομίζω. Αυτό που σκέφτηκα εγώ είναι να κατεβάσω τους drivers και να περάσω τα Eng μόνος μου (έτσι κιαλλιώς δεν θέλω όλα όσα μου φορτώνει το default cd)
wardog Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Τελικα το μοναδικο πραγμα που με κανει καπως διστακτικο ειναι τα utilities που εχει απο τη μανα του για τις ρυθμισεις του wi-fi.Αλλιως ολα τα αλλα που εχει δεν με πολυνοιαζουνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.