spirosta Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Τι έχεται να προτείνετε για αυτή την ψηφιακή? την βρήκα κατάστημα 99Ε. Παραπάνω λεπτομέρειες δεν ξέρω Σίγουρα φαντάζομαι ότι το CCD δεν είναι τόσα MP Τι θα προτείνατε? Την παίρνω ή όχι?
doctorkostis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Εγω δε θα την επαιρνα.Ο αισθητηρας ειναι 3 ΜΡ interpolated(=διαφημιστικο τρικ τα 6.6).Γενικα εχω διαβασει οτι θες αρκετο φως για να βγαλεις φωτογραφια,αλλιως δεν εστιαζει,αλλα οχι ΠΟΛΥ φως γιατι στις βγαζει "καμμενες".Στην αρχη θα σου αρεσει,ειδικα αν δεν εχεις ξαναασχοληθει αλλα μετα απο λιγο ψαξιμο θα αρχισεις να βρισκεις ελαττωματα.Γενικα ΜΗΝ εμπιστευεστε αγνωστες εταιριες στο χωρο της φωτογραφιας.Εχουν πολυ μετρια προιοντα,με κυριοτερο προβλημα τον χαλια φακο(που ειναι πολυ πιο βασικος απο τον αισθητηρα για να βγαλεις μια καλη φωτο). Στη θεση σου θα εβαζα λιγα χρηματα ακομα και θα επαιρνα NIKON 2200(η και 3100) η και Olympus C-160.Σου αναφερω μοντελα που ειναι καθαρα point and shoot(και οικονομικα) γιατι υποθετω οτι εισαι αρχαριος.Και ριξε και μια ματια στα φτηνα μοντελα της ΗP.Δεν ειναι τοσο καλα οσο Νikon,olympus,canon,sony αλλα ειναι σαφως ανωτερα απο jaga,maga,trust,chronos κλπ κλπ.
ata1983 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Poli swsta, etsi einai ta pragmata. Vale kati akoma kai pare Olympus c-370 sta 145euro i an exeis diathesi gia paraggelia apo eksw mporeis na vreis minolta X21 sta 120euro. Kai i nikon 2200 kali sta 150 peripou
spirosta Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Τελικά και μετά και από δικό μου ψάξιμο κατέληξα στην απόφαση να δώσω 230Ε και να πάρω μια SONY DSC P73. thnxs
doctorkostis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Συγνωμη για την παρεμβαση,δε θελω να σε μπερδεψω,η sony ειναι καλη μηχανη αλλα σημερα το πρωι ειδα στο κεντρο την Canon A75 με 249Ε,η οποια εχει και manual ρυθμισεις τις οποιες ισως εκτιμησεις αργοτερα.Απλα το αναφερω γιατι ειδα οτι ανεβηκες σε αλλη κατηγορια απο πλευρας χρηματων. Καλοριζικη οποια και αν παρεις τελικα και καλες φωτογραφιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.