Innersense Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Physics_Rulez, ναι παίζει ελληνικούς υπότιτλους σε μορφη .srt το θέμα έχει συζητηθεί εκτενέστατα(!) στο insomnia. Κάνε ένα search. υποστηρίζει DivX Pro 5 & XviD ναι, γίνεται αναβάθμιση του firmware.-
hunters Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 paizei ta panta kai efoson ypostirizetai apo tin etairia me firmware pisteuoume na paizei kai ta melontika format. na sai kala innersense gia tin bohtheia pou mou edoses gia tous exoterikous ypotitlous. paizei mia xara tora
doctor-x Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δυο ερωτήσεις παίδες (...και μην βαράτε αν έχουν απαντηθεί,έψαξα ήδη αρκετά,αλλά δεν είδα κάτι σχετικό) 1ον:Eπειδή βαρέθηκα να φτιάχνω DVDs από AVIs,πήρα ένα deck divx player (Yamada 6700). Δεν θέλω να έχω μόνιμους υπότιτλους....μπορώ όμως να έχω στον ίδιο φάκελο περισσότερους του ενός υπότιτλους (π.χ. Ελληνικά-Αγγλικά) και να διαλέγω γλώσσα υπότιτλων,ή μόνο ένα .srt αρχείο με ακριβώς το όνομα του .avi αρχείου γίνεται? & 2ον: 'Oποιος έχει firmware που να δείχνει greek subs για Yamada 6700,παρακαλώ να μου στείλει p.m. Ευχαριστώ
Innersense Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 1on) nai mporeis na exeis xexwrista arxeia se oses glwses 8eleis 2on) exeis pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.