Προς το περιεχόμενο

Cx65 kai mpataria....

SirD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exw to siemens cx65...kalo einai de lew...alla h mpataria krataei molis dyo meres...an malista xrhsimopoihsw arketa thn kamera ...tote krataei akomh pio ligo..Exei kapoios allos to idio kinhto?...poso krataei h mpataria me mia normal xrhsh...? Mhpws exei problhma to diko mou?

Δημοσ.

Yparxei kapoia lysh gia to thema ths mpatarias...kapoies rythmiseis pou isws tha mporousan na ginoun prokeimenou na diarkei perissotero h mpataria? (px se prohgoumeno kinhto eixa apenergopoihsei th donhsh kai kratouse mia mera parapanw h mpataria)

Δημοσ.

εγω με κλειστο το gprs και αρκετη ομιλια αλλα οχι ιδιαιτερη χρηση καμερας φτανω ανετα τις 3 μερες.....καποιες φορες και 4.

για δοκιμαστε να κλεισετε το gprs

Δημοσ.

Tha kanw tis rythmiseis pou mou eipate....gia na doume...tha exei apotelesma?!....Euxaristw pantws gia ta replies...ki an exete ypopsh sas kai kapoia allh rythmish pou kanate kai bghke se kalo...why not...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν, ως κάτοχος κι εγώ αυτού του κινητού πλέον και ύστερα από πολύ ψάξιμο σε forums κατέληξα στα εξής τα οποία δεν με απογοήτευσαν:

1)Κλείσμο του GPRS

2)Η φωτεινότητα της οθόνης κάτω από το 50% (εγώ την έχω 40%)

3)Aπενεργοποίηση του screensaver

4)Βγάζουμε τα "κλικ" που κάνουν τα πλήκτρα και το joystic όταν τα πατάμε

5)Κλείνουμε το βράδυ το κινητό (καί για καλύτερη συντήρηση της μπαταρίας)

Και για νακλείσουμε όμορφα και για επιβεβαίωση των όσων σας λέω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=5351c8316cb59bdc12b2f8440d532914&threadid=19017

(θα χρειαστεί λιγάκι κουράγιο να το διαβάσετε όλο αλλά θα σας λυθούν όλες οι απορίες)

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...