gap Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 2 filoi m eixan 2 idioys ypologistes! 8a pigainan gia spoydes se alla meri k gi auto piran ena o ka8enas! gyrisan k toys eferan piso xio! o enas den edeine sima ka8oloy stin o8oni otan ton anoiges! k den prepei na mpoytare! ypoti8etai pos ijera k me fonajan! allajame tin karta grafikon toy xalasmenoy me toy allloy poy doyleue alla pali tpt! ti me epiase k proteina na valoyme to mb toy kaloy stoy xalasmenoy! toys luno alla den prolava telika na kano tin allagi, kati etyxe.. toys deno pali.. k pame na anoijoyme auton poy doyleue! tpt! den anoige ka8oloy! meta apo psajimo sta kalodiakia led, power ktl anoigei alla de mpoytarei k exei to provlima poy eixe k o allos! den dinei stin o8oni kanena sima! ti na po! ton piga se ena magazi na to doyn m lene oti i agp prepei na exei prob k aurio 8a m poyn sigoyra na valoyn prota mia alli mb na doyn!! ego eixa tin entyposi oti kapoio kalodio den eixa valei sosta k 8a to entopizan eukola! i agp pos evgale provlima??? otan ton anoija vrike na to vgalei? to oti de mpoytarei den exei sxesi? as mpoytare alla as min edine sima stin o8oni logo agp! to pc einai p4 1,9 256 ram 32karta grafikon! mpip den akoygontai ka8oloy! perimeno gnomes... thx!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.