Προς το περιεχόμενο

Alias (Spoilers Inside)

grigas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

akougetai oti tha skotosoun ton vaughn, den tha me xalage kai poly, alla meta 4 sezon kai toso shmantiko rolo sthn zoh ths sydney kai genika sthn seira, den nomizo oti einai eksypnh kinhsh. Kai pola kainouria prosopa tha emfanistoun. Pantos legetai oti tha nai h telutaia sezon kathos to abc den deixnei enthousiasmeno pleon me to alias

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι να ξέρει και το ΑΒC.... :)

Μούφα το scifi.com..

Mαζί με το Smallville θα βγαίνει δηλαδή ε; γμτ..και πως θα παίζω WoW όταν πρέπει να κατεβάζω συνέχεια;;;

Μην παίζεις WoW!Απλά πράγματα!:razz:

Δημοσ.

Αλητεία!!! Από το 1ο επεισόδιο της 5ης σεζόν που παρέλαβα πριν λίγο από το θείο του παρεδώσε από την Αμερική, λείπει το κομμάτι των τίτλων έναρξης! Και περίμενα πως και πως να το δω... (θυμάστε το καταπληκτικό βιντεάκι των τίτλων της season 4 με την Τζένιφερ Γκάρνερ σε 30 διαφορετικές "αμφιέσεις"??)

Κατά τα άλλα, πολύ καλό επεισόδιο. Για να δούμε τι μας περιμένει αυτήν την χρονιά...

Δημοσ.

basika tora ama edeixne paromious titlous arxhs, tha edeixne thn garner se staseis na tribei thn koilia ths, ton vaugn na bazei to auti tou sth koilia na dei an klotsaei, thn garner na katabroxthizei ntolmoudakia kai loukoumades kai alla tetoia sexy.

Den parathrhsate oti ola ta shots ths garner htan apo th mesh kai pano kai akoma otan mphkan sto party kratouse mia kokinh ensarpa kai otan anoikse to plano eixe thn ensarpa mprosta apo thn koilia ths.

Δημοσ.

Dystyxos o tzinos bgike ali8inos....

Ti ksenera itan ayti stin premiera...krima...

:( /cry

oxi pos den itan kalo to episodeio alla..... 8a deite....

Δημοσ.

Ρε γαμώ την τρέλα μου τι παπάρες που είναι. Κατέστρεψαν τους περσυνούς τίτλους αρχής και τώρα μας δείχνουν την Σιντνευ για 3-4 δευτερόλεπτα. Στο υπόλοιπο μας δείχνουν τους χλιμιντζουρες που παίζουν μαζί της και κανα δυο νέα τεμάχια που σαν υφασματάκια θα έλεγα ότι είναι ελπιδοφόρα αλλά Τζενιφερ δεν είναι

Δημοσ.

Ρε σεις έχετε βρει κανέναν αγγλικό υπότιτλο; Εγώ από extratitles.to τους μάζευα αλλά ακόμα δεν έχει εμφανιστεί τίποτα για 5.

Spoiler

Όχι ρε τον Μιχαλάκη ρε!! Αλλά που θα πάει, όλο και κάπως θα τον αναστήσουν!!

Δημοσ.

Spoiler

Δεν ξέρω ρε φίλε. Πάντως δεν τον βλέπω να τον μνημονεύουν στους τίτλους έναρξης....

Μα και αυτή η Sidney τελείως φαρμακομ0υν@ ρε παιδί μου. Όποιος της κάνει πρόταση σε δυο μέρες είναι νεκρός. Θυμάστε στην πρώτη σεζόν, στο πρώτο επεισόδιο; Ήθελα να ξερα ο Μπεν Αφλεκ πως και έχει καταφέρει να επιβιώσει

Δημοσ.

:lol: :lol:

Άσχετο, έχετε προσέξει τη διαφήμιση του νέου σήριαλ του μπαμπακαλιάρου? (Παπακαλιάτη ντε)

Έχει κάτι εφέ πυροβολισμών, νομίζω τα τσίμπησαν απ'τους τίτλους αρχής της δεύτερης σεζόν, νομίζεις πως από στιγμή σε στιγμή θα ακουστεί Hi, my name is Sydney Bristow :lol:

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

(ladies and) gendlemen, start your engines!

Πριν από λίγες ώρες παίχτηκε στην αμερική το νέο διπλό επεισόδιο Alias (season 5, episodes 10 & 11).

Αρχίστε τα τηλέφωνα στη θεία από το Σικάγο και τους λοιπούς ξενιτεμένους συγγενείς για να σας το στείλουν. Παίρνω κι εγώ τηλέφωνο αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να πιάσω γραμμή... ;)

Δημοσ.

Εμένα ο θείος μου έστειλε μήνυμα από το IRC νωρίς το πρωί και μόλις τα είδα και τα 2....

VAUGHN LIVES!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...