tzinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 akougetai oti tha skotosoun ton vaughn, den tha me xalage kai poly, alla meta 4 sezon kai toso shmantiko rolo sthn zoh ths sydney kai genika sthn seira, den nomizo oti einai eksypnh kinhsh. Kai pola kainouria prosopa tha emfanistoun. Pantos legetai oti tha nai h telutaia sezon kathos to abc den deixnei enthousiasmeno pleon me to alias
The Crow Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Τι να ξέρει και το ΑΒC.... Μούφα το scifi.com.. Mαζί με το Smallville θα βγαίνει δηλαδή ε; γμτ..και πως θα παίζω WoW όταν πρέπει να κατεβάζω συνέχεια;;; Μην παίζεις WoW!Απλά πράγματα!:razz:
LordD Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 ante AURIO!! Elpizw na ta exete dei ola kai ths teleutaia season!! (me to trakarisma.. Xestika panw mou se auth thn fash!! )
georgeadams Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Αλητεία!!! Από το 1ο επεισόδιο της 5ης σεζόν που παρέλαβα πριν λίγο από το θείο του παρεδώσε από την Αμερική, λείπει το κομμάτι των τίτλων έναρξης! Και περίμενα πως και πως να το δω... (θυμάστε το καταπληκτικό βιντεάκι των τίτλων της season 4 με την Τζένιφερ Γκάρνερ σε 30 διαφορετικές "αμφιέσεις"??) Κατά τα άλλα, πολύ καλό επεισόδιο. Για να δούμε τι μας περιμένει αυτήν την χρονιά...
LL_NEO Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 αν υποψιαστώ ότι και το δικό μου δέμα που βρίσκεται καθοδόν δεν έχει τους τίτλους έναρξης, θα πεθΑνωωωω
tzinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 basika tora ama edeixne paromious titlous arxhs, tha edeixne thn garner se staseis na tribei thn koilia ths, ton vaugn na bazei to auti tou sth koilia na dei an klotsaei, thn garner na katabroxthizei ntolmoudakia kai loukoumades kai alla tetoia sexy. Den parathrhsate oti ola ta shots ths garner htan apo th mesh kai pano kai akoma otan mphkan sto party kratouse mia kokinh ensarpa kai otan anoikse to plano eixe thn ensarpa mprosta apo thn koilia ths.
pseira Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Dystyxos o tzinos bgike ali8inos.... Ti ksenera itan ayti stin premiera...krima... /cry oxi pos den itan kalo to episodeio alla..... 8a deite....
LL_NEO Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Spoiler Ρε μαλάκες φέρτε λίγα κόλυβα και απο εδώ
LL_NEO Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Ρε γαμώ την τρέλα μου τι παπάρες που είναι. Κατέστρεψαν τους περσυνούς τίτλους αρχής και τώρα μας δείχνουν την Σιντνευ για 3-4 δευτερόλεπτα. Στο υπόλοιπο μας δείχνουν τους χλιμιντζουρες που παίζουν μαζί της και κανα δυο νέα τεμάχια που σαν υφασματάκια θα έλεγα ότι είναι ελπιδοφόρα αλλά Τζενιφερ δεν είναι
NeTeD Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Ρε σεις έχετε βρει κανέναν αγγλικό υπότιτλο; Εγώ από extratitles.to τους μάζευα αλλά ακόμα δεν έχει εμφανιστεί τίποτα για 5. Spoiler Όχι ρε τον Μιχαλάκη ρε!! Αλλά που θα πάει, όλο και κάπως θα τον αναστήσουν!!
LL_NEO Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Spoiler Δεν ξέρω ρε φίλε. Πάντως δεν τον βλέπω να τον μνημονεύουν στους τίτλους έναρξης.... Μα και αυτή η Sidney τελείως φαρμακομ0υν@ ρε παιδί μου. Όποιος της κάνει πρόταση σε δυο μέρες είναι νεκρός. Θυμάστε στην πρώτη σεζόν, στο πρώτο επεισόδιο; Ήθελα να ξερα ο Μπεν Αφλεκ πως και έχει καταφέρει να επιβιώσει
NeTeD Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Άσχετο, έχετε προσέξει τη διαφήμιση του νέου σήριαλ του μπαμπακαλιάρου? (Παπακαλιάτη ντε) Έχει κάτι εφέ πυροβολισμών, νομίζω τα τσίμπησαν απ'τους τίτλους αρχής της δεύτερης σεζόν, νομίζεις πως από στιγμή σε στιγμή θα ακουστεί Hi, my name is Sydney Bristow
georgeadams Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 (ladies and) gendlemen, start your engines! Πριν από λίγες ώρες παίχτηκε στην αμερική το νέο διπλό επεισόδιο Alias (season 5, episodes 10 & 11). Αρχίστε τα τηλέφωνα στη θεία από το Σικάγο και τους λοιπούς ξενιτεμένους συγγενείς για να σας το στείλουν. Παίρνω κι εγώ τηλέφωνο αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να πιάσω γραμμή...
grigas Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Εμένα ο θείος μου έστειλε μήνυμα από το IRC νωρίς το πρωί και μόλις τα είδα και τα 2.... VAUGHN LIVES!!!
tzinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 nuked mallon ta prota releases, prosoxh. psonisa to proper an kai diabasa oti kai auto exei probs. To bazo na to do, tha sas po se mish writsa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.