Stavropoulos Akis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Ενώ ξεκινάει το installation, παιρνάει την εγκατάσταση hollywood fx κλπ λίγο μετά τη μέση της μπάρας μου βγάζει μια μπλε οθόνη με ιερογλυφικά και μου κάνει restart όλο το σύστημα. Έχει αντιμετοπίσει κανέις κάτι παρόμοιο?
poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 mporei na fteei kai i mnimi.b:)bres pio kainouria ekdosi p.x tin 9 . kai teleuteo.mporeis na katebaseis apo http://www.pinnaclesystem.com pos ine to site tis eterias ena arxei pou katharizei tin registry apo ola ta ipolimata pou mporei na exoun meinei apo previous versions tou studio.episis min baleis to hollywood fx ama den to thes gia dokimi na deis tha kolisei.alla mporei na ofiletai kai se hardware problima.ego ixa perasei to 9 kai den eixa kanena problima.full installation.kai oso fores to exo balei den mou exei petaxei blue screen of death
ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δεν ειναι πρόβλημα μνήμης γιατί εχω 1.2G και ειχα τα ιδια προβλήματα. Το πιθανώτερο ειναι οτι πρέπει να καθαρίσεις τα υπολλείματα απο τον δίσκο σου εαν στο εχει παρουσιάσει πάνω απο μία φορές. Σεκαθαρό δίσκο το πέρασε κανονικά.
poulinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δεν ειναι πρόβλημα μνήμης γιατί εχω 1.2G και ειχα τα ιδια προβλήματα.Το πιθανώτερο ειναι οτι πρέπει να καθαρίσεις τα υπολλείματα απο τον δίσκο σου εαν στο εχει παρουσιάσει πάνω απο μία φορές. Σεκαθαρό δίσκο το πέρασε κανονικά. treis liseis.registry cleaner format to utility tis pinnacle kai mia 4 den pernas to hollywood fx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.