akpe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Βοηθήστε με παιδιά γιατί θα φρίξω. Πρίν απο ένα μήνα έβαλα DSL απο Τελλάς. Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός του ΟΤΕ. Έχουμε και λέμε: Απο την Ανάλυση Τελών μου δίνει: Αστικές (109 κλήσεις) 15,41€+φπα. Υπεραστικες, διεθνείς, κινητά κλπ έχω φραγή. Προς INTERNET (390 κλήσεις (όσο είχα pstn)): 91.72€+φπα Υπηρεσίες κλπ: 0 Ψηφιακές ευκολίες: (67 κλήσεις): 4,31€+φπα Προς άλλα σταθερά δίκτυα (201 κλήσεις) 178,96€+φπα... ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΓΙΝΑΝ Όλες οι άλλες κλήσεις φαίνονται κανονικά στον αναλυτικό. Σελίδες απο αυτόν δεν λείπουν καθώς είναι αριθμημένες. Μίλησα με τον ΟΤΕ και μου είπαν κάτι για 211 αντί για 210, άλλα δίκτυα δικής τους χρέωσης και π@π@ριές. Dialer κλπ αποκλείονται καθώς, αφ'ενός δεν έχω modem συνδεδεμένο ούτε στη γραμμή ούτε στον υπολογιστή, αφ'ετέρου όπως είπα έχω φραγή σε όλα τα κινητά/υπεραστικά/διεθνή/αυξημένης χρέωσης νούμερα Με τα πολλά, μαζί με ενεργοποιήσεις dsl, εξοπλισμούς κλπ φτάνουμε στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 507€. Ξέρει κανείς τί στο διάολο γίνεται; Εγώ όσο το δυνατόν συντομότερο έχω φύγει στο κατάστημα της περιοχής μου για αμφισβήτηση αυτών των ~200€
Highlander Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Τα 211 ή 2311 είναι τα νέα νούμερα από κάποιες εταιρίες όπως είναι η ACN , Infoquest κλπ. Κανονικά θα έπρεπε να τα δίνει στην αναλυτική. Η χρέωση αυτώς είναι ίδια με τα 210 ενώ σε εξαιρετικές πειρπτώσεις είναι αστική χρέωση όπως π.χ. στην Infoquest...
tzoykas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 stis analutikes den perilambanontai noumera pou h klhsh einai mikroterh apo kapoio xroniko orio h xrhmatiko orio (o oTE ta exei omws kai mporei na sta dwsei an tou zhth9ei. auta pou sou lene oti de mporoune einai malakies. an peis na pas me dikhgoro 9a sta poune neraki ....). Profanws exei ginei kapoio la9os h de sou lene kati pou prepei na sou poune. Kai mena xrewsane apo la9os thn egkatastash tou DSL kai eprepe na paw ekeigia na tous pw na mou baloun ta lefta pisw (ston epomeno logariasmo).
akpe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 stis analutikes den perilambanontai noumera pou h klhsh einai mikroterh apo kapoio xroniko orio h xrhmatiko orio Το έχω ακούσει κ εγώ οτι μέχρι 0.0κατι€ δεν φαίνεται. Έλα όμως που αν όντως γίνανε αυτές οι 201 κλήσεις έχουν χρεωθεί προς ~1€ η κάθε μία... Μίλησα και με Τελλας καλού κακού και δεν έχουν δεί κάποιο λάθος απο πλευράς τους.
akpe Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δυστυχώς, και επιμένω δυστυχώς, πήγε σήμερα το πρωϊ η μητέρα μου στο γραφείο του ΟΤΕ στην περιοχή μου για να κάνει αμφισβήτηση του λογαριασμού. Κρίμα που ήμουν στη σχολή... Τα αποτελέσματα: Σύμφωνα με τον διευθυντή, για της κλήσεις ευθύνεται η Tellas.(υπενθυμίζω οτι εχω internet μονο απο tellas, ενώ η περίληψη του λογιαριασμού αναφέρει πως οι κλήσεις αυτές έγιναν απο σταθερό σε "άλλα σταθερά δίκτυα"). Για το σε ποιά νούμερα έγιναν, χρονική διάρκεια, ημερομηνίες, ούτε λόγος. Συν τοις άλλοις, τόλμησε να δώσει και ενα χαρτάκι με "προσφορά" του ΟΤΕ για dsl... Θα πάω προσωπικά κάποια στιγμή, και θα φροντίσω να έχω νεύρα :evil: Πέραν του μαστιγώματος, σιδηράς κυρίας, εμπρησμού, κ.ο.κ. τί άλλο μπορώ να κάνω;
ATG Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Εχεις χρησιμοποιησει καθολου το "free" internet της Tellas?
Highlander Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Να απαιτήσεις να μάθεις που έγιναν οι κλήσεις. Από τη στιγμή που στις χρεώνει ο ΟΤΕ και όχι η Tellas πρέπει να σου πει. Γνώμη μου αν σε γράφουν, στείλε ένα εξώδικο, στείλε ένα e-mail στα κεντρικά (σε εμένα έπιασε κάποτε και με πήραν τηλ. μέχρι και στο κινητό) και γενικά κάνε φασαρία....
Donacgr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 re ti pathenei kaneis... loipon na milisok ai ego san ergazomenos tou ote? katarxin de diafono oti prepei na exei ginei kapoio lathos, apo ekei kai pera to oti se ola to fteximo einai tou OTE kai oxi ton alon eterion kali ora tellas, acn kai xilia miria akoma , exo apo ton xoro pola mporoume na poume. Loipon gia na mi pedevese adika pare ton logariasmou sou pane sto tmima anaptixis tou ote tis perioxis sou kai tha vgaleis thn akri pou xriazese. den eimai oute iper tou ote oute kapoias alis eterias outos h alos me simvasi eimai edo pera kai ego internet apo vodafonet xrisimopoio.. pantos na xereis an exeis xrisimopoieisei to free (tromara tou an einai free) internet tis tellas tote mi psaxeis kai poli afto einai. giati kai ego to xrisimopoiisa kai mou irthe enas logariasmos o koukos aidoni! Filika...!
microntech Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Κι εμένα μου συνέβη στον τελευταίο μου λογαριασμό και όταν πήγα να ρωτήσω μου έλεγαν τις ίδιες ιστορίες με τον akpe. Αλλά επειδή είδα το post του ATG κι επειδή έχω χρησιμοποιήσει το free Internet του Tellas θα ήθελα να ρωτήσω αν τελικά οφείλονται σε αυτό οι κλήσεις αυτες.
sarisn Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 microntech, αν το έχεις χρησιμοποιήσει τότε ναι σ' αυτό οφείλονται.
Highlander Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Το ότι καλείς 801 και κάνει redirect δεν νομίζω ότι είναι σωστό. Κανονικά στο λογαριασμό θα έπρεπε να εμφανίζει τα 801 και όχι 211 ή καθόλου...
akpe Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Χμμμ είχα χρησιμοποιήσει το "Free" Internet, λίγες φορές, οι οποίες κλήσεις (8011) φαινόταν στον αναλυτικό, αν δεν κάνω λάθος περι τις 10 φορές όχι για παραπάνω απο 10 λεπτά η κάθε μία. Καλού κακού θα το ξανακοιτάξω and I'll get back to you
V@nt- Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Μιας και μιλάμε για ΟΤΕ δεν είσαι ο μόνος παραπονιάρης: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=404813
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.