Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΧΟΥ

ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γειά σας και πάλι.

Εχω μία GF5900 στην οποία συνδέεται ενας adaptor και εκει συνδέω το video στο video in και δίπλα την κάμερα.

Σε κανένα απο τα δύο δεν εχω ήχο. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
Πρέπει να συνδέσεις το Audio Out της κάμερας στο Line In στην κάρτα ήχου στον υπολογιστή.

Φίλε Stavro το εχω ηδη δοκιμάσει.Πράγματι εχω ήχο αλλα οταν πάω να κάνω εγγραφή για μεταφορά αργότερα της ταινίας σε DVD δεν γράφεται ο ήχος.

Δημοσ.
Πρέπει να συνδέσεις το Audio Out της κάμερας στο Line In στην κάρτα ήχου στον υπολογιστή.

Φίλε Stavro το εχω ηδη δοκιμάσει.Πράγματι εχω ήχο αλλα οταν πάω να κάνω εγγραφή για μεταφορά αργότερα της ταινίας σε DVD δεν γράφεται ο ήχος.

Kανε unmute το line-in της καρτας ηχου απο τις ρυθμισεις αυτης
Δημοσ.

Κάνε διπλό κλικ στο μικροφωνάκι κάτω δεξιά, ωστε να σου βγάλει την καρτέλα με τις ρυθμίσεις ήχου, και στην συνέχεια στο Options-->Properties-->Recording (τσέκαρε και τις εισόδους κάτω)-->ΟΚ.

Τώρα σου έχει επιλογή select σε όποια είσοδο θες, πειραματίσου να δεις ποιά αντιστοιχεί στο line in (μερικές φορές το line in το αντιστοιχεί στο AUX ή αλλού)

Δημοσ.

Παιδιά κατ΄αρχάς σας ευχαριστώ ολους σας για την βοήθεια που μου προσφέραται. Πρέπει ομως να σας πω πως ολα αυτά (για την βιντεοκάμερα)τα εχω ήδη κάνει πρίν ζητήσω την βοήθειά σας.

Οσον αφορά το video το συνδέω με scart και ο adaptor της MG εχει μόνο μία είσοδο.(Video In, μια είσοδο για την κάμερα και μία εξοδο video out) Επίσης το video ειναι ενα SHARP τετρακέφαλο και δέν βγάζει audio out. Από το scart μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο το video in για να δώσω εικόνα. Ο ήχος; Εδώ τι κάνουμε; :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...