IKARIWTHS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 paidia psaxnw ena fthno dvd(+-r) divx 5.1player,den exw dynatothta na agorasw apo to net,exete na mou kanete kamia protash?phga shmera sto praktiker kai erixa mia matia,an yparxei kapoios pou to exei psaxei as mou pei kai mena thn apopsh tou mh dwsw ta lefta mou tsaba
green_beret Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Apo oti eida exei valei ena Kiss to plaisio pou kanei 109euro+FPA kai paizei kai Xvid. Den xerw omws kata poso einai kalo h oxi.
Vegas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 έλα δεν είδα το μήνυμά σου και άνοιξα και εγώ post... γράψτε λάθος....μέχρι στιγμής έχουμε 118? το Philips (Elephant Ηλεκτρονική κλπ κλπ...) Waitec (Ολλανδία) μοντέλα 4 και 5 τιμή 80? ...kai φυσικά το παλιο φίλο το Kiss τιμή όπως τη βλέπω τώρα στη σελίδα του Πλαισίου.... http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=900&Catalog_Id=15&Product_Id=228235&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=900 209 ευραιόπουλα.... ΣΥΝ ... ΦαΠΑ .... οπότε... ψάξε εσύ .... ψάχνω και εγώ και περιμένουμε απάντηση....
Vegas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2004 ΑΥΤΑ ΡΩΤΑΓΑ ΣΤΟ FORUM ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ..ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΜΕ Η ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΡΕΛΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.... Philips 630, 632 ... kai Waitec 5 Το πρώτο βρίσκεται στα πολυκαταστήματα ηλεκτρονικών και λευκών οικιακών συσκευών... Smile ... Το δεύτερο στις τελευταίες σελίδες του PC Magazine... 118? και 80?.. Τα έχει κανένας; Παίζουν όντως DivX... Xvid? ; άλλα φορμά; Διαβάζουν υπότιτλουςς από αρχεία; Σα το BS Player? Ή πρέπει να έχουν την ίδια περιγραφή οι υπότιτλοι με το AVI για να δουλεύουν σα το VobSub ? Δηλαδή να ξαναψήσω τα DVD μου με σωστά τα ονόματα των αρχείων?.... Αυτά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.