karib Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να κανω αντιγραφο της καρτας sim σε μια αλλη εφεδρική, ωστε αν μου χαλασει η υπαρχουσα να μπορω να εχω άμεσα μια με τον ιδιο αριθμο, χωρις να υπαρξει καθυστερηση που μπορει να εχει επιπτώσεις στην επικοινωνία μου? Υπαρχουν καταστηματα που την κανουν αυτη την δουλεια? Τι προτεινετε?
karib Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Καταλαβα, μονο αφου καταστραφει μπορω να παω να ζητησω απο τον παροχεα μου να μου δωσει μια με τον ιδιο αριθμο. Σωστα τα λεω?
grigas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Kαλά τα λες. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις backup τα περιεχόμενα της SIM (τον τηλεφωνικό κατάλογο δηλαδή).
Dias Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 ginete .. to exo kanei , opos ginete na valeis kai dio sim se mia legetai cloning i diadikasia kai ektos apo to aplo backup mporeis na kaneis polla ma polla pragmata akoma
Ather Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Υπάρχουν προγράμματα που μπορούν να εξάγουν το εσωτερικό κλειδί (με επίθεση στον αλγόριθμο) της κάρτας και να φτιάξεις κλόνο. Πρέπει η κάρτα να έχει απενεργοποιημένο το PIN όμως ή να το γνωρίζεις. Από ότι θυμάμαι όμως standard αλγόριθμο χρησιμοποιούσε η TIM, στις άλλες τα προγράμματα δε λειτουργούσαν. Επίσης πρέπει να έχεις μία waffer card (δηλαδή κάρτα pic που μπορεί να προγραμματιστεί και να συμπεριφερθεί σαν οποιαδήποτε κάρτα) καθώς και programmer. Όλα αυτά με επιφύλαξη
pp6210 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2004 Καταλαβα, μονο αφου καταστραφει μπορω να παω να ζητησω απο τον παροχεα μου να μου δωσει μια με τον ιδιο αριθμο. Σωστα τα λεω? Σωστά τα λες, ζητάς αντικατάσταση SIM, "αγοράζεις" νέα SIM και περιμένεις και κάποιες ώρες για να στην ενεργοποιήσουν - να την "ζευγαρώσουν" αν θες με το MSISDN σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.