Προς το περιεχόμενο

To pio elafri kai apotelesmatiko Antivirus!

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paidia to antivir to exete uperktimisei!egw to dokimasa kai den emeina ka8olou ikanopoiimenos!!!!oso gia to nod32 exei polu grigoro scan alla den einai kai apotelesmatiko!!!!giati den dokimazete to f-secure?me tis katalliles ru8miseis den 8a sernetai to pc kai 8a einai kai prostateumeno!!!! :D

Δημοσ.

Κορυφαίο θεωρώ το F-Secure (η έκδοση 2003 που ξέρω χρησιμοποιεί τρεις scan engines), δεν είναι όμως και τόσο ελαφρύ γι'αυτό χρησιμοποιώ το F-Prot που είναι πολύ καλό στον εντοπισμό και πανάλαφρο (και είναι μία από τις 3 μηχανές τού F-Secure :wink: ).

8) 8) 8)

Δημοσ.

Antivirus :

(κατα σειρά προτίμησής μου)

1))

:arrow: Kaspersky Antivirus Personal 5.0.277

Με εγκατεστημένο το τελευταίο Maintenance Pack 2 !

Info:

http://www.kaspersky.com/news?id=155757732'>http://www.kaspersky.com/news?id=155757732

http://www.kaspersky.com

Μαζί με το παραπάνω βάζω και το antivirus eScan Virus Control (VC) for Windows v2.6.518.8 το οποίο περιέχει τμήματα (engines) από τα Kaspersky Labs, και είναι για advanced users.

Info:

2))

:arrow: McAfee Active VirusScan (Enterprise Version)

:arrow: McAfee VirusScan Professional 2005

Ωραίο antivirus με αρκετές δυνατότητες (στην έκδοση 2005), όπως το WormStopper™ , το Spam Blocking and Filtering , το Identity Theft Protection κ.α. Επίσης, κάτι που μου άρεσε προσωπικά, είναι ότι σε προειδοποιεί με καλαίσθητο μήνυμα για καινούργια worms :D

Info:

:arrow: NOD32

Περιέχει, ίσως το καλύτερο heuristic analysis !

Info:

Δημοσ.

MrTryANalyzer διαβασα για το Maintenance Pack 2 του Kaspersky, αλλα δεν καταλαβα: ειναι beta? Απαιτει να ειναι εγκατεστημενο το kaspersky ή το περιέχει?

Δημοσ.

Πάντως,εγώ έβαλα την έκδοση kaspersky personal 5.0.227 και μόλις πήγαινα να συνδεθώ στο Internet για να του κάνω update μου πέταγε μπλε οθόνη και έκανε επανεκκίνηση το σύστημα!Έτσι γύρισα στην έκδοση 5.0.156 που είχα πριν και όλα λειτουργούν άψογα...

Δημοσ.

Επίσης πολύ καλό είναι το F-Secure Anti-virus Client Security 5.5 το οποίο έχει τις δυνατότητες του kaspersky personal pro 5 και έχει και firewall ενσωματωμένο!Επίσης είναι πολύ πιο ελαφρύ από το kaspersky(Personal ή pro) και αν αναλογιστεί κανείς ότι περιέχει και καλό firewall εύκολο στο να ρυθμιστεί και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσουμε καινούριο firewall,το πρόγραμμα γίνεται πολύ ελαφρύτερο...Επίσης να ανφέρω ότι τη μηχανή του συγκεκριμένου Anti-virus την έχει φτιάξει το kaspersky Labs και τα αποτελέσματα που έχει δώσει είναι πολύ καλά.Αρκεί να πω ότι η προηγούμενη έκδοση του(η 4) είναι καλύτερη από την έκδοση 5 του kaspersky personal.Αυτά από μένα... :D :D :D

Δημοσ.

βαλτε κανενα panda paltinum και ολα ενταξει θα ειναι.βασικα εγω εκανα μια μερα τεστ σε ενα pc με τα περισοτερα απο αυτα (norton.Mcaffe,panda,kaspersky) βρηκα καλυτερο το kaspersky και μετα το panda.To norton με διαφορα τελευταιο...

Δημοσ.

Ego dokimazo to eScan Virus Control (VC) for Windows v2.6.518.8 pou leei o filos MrTryANalyzer. Den to exo xanakousei kai mou kinise tin periergeia to gegonos oti to katatassei stin 1 thesi along with the famous but heavy Kasperksy.

Gia na doume!! Pros to paron exo Avast kai eimai happy!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...