Προς το περιεχόμενο

Telipikoinonia mesa sto spiti?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Epeidi to spiti einai diorofo kai se kathe orofos iparxei asirmato til,iparxei kanas tropos oste na me to ena tilefono na eidopoies to allo?As poume na dimiourgo kapoion ixo sto allo oste na to antilamvanetai o allos kai na sikonei to akoustiko gia na iparxei epoikoinonia?

Δημοσ.

Dect einai asirmata etsi?Ara nai einai,alla an kai einai panasonic kai ta dio einai diaforetikes markes.Tora gia manual den ksero pou ta exo epeidi ta eixa parei prin poli kairo gi'ayto an kapoios kserei kanti as postarei an tou ine eykolo!

Δημοσ.

DECT είναι η τελευταία γενιά ασύρματων, που υποστηρίζουν πολλά ακουστικά σε μία βάση. Εάν λοιπόν τα ασύρματά σου είναι DECT ίδιας μάρκας και συμβατών μοντέλων, θα μπορούσες να τα "ζευγαρώσεις" στην ίδια βάση και να μιλάνε και μεταξύ τους χωρίς χρέωση!

Πρέπει να μπεις στο http://www.panasonic.gr και να βρεις το manual των συσκευών σου, να δεις ποιά απο τις δύο το υποστηρίζει - αν και οι δύο, δοκίμασέ το, αλλιώς θα πρέπει να γοράσεις δεύτερο ακουστικό για την συσκευή που το υποστηρίζει.

Δημοσ.

Εχω και εγω το ιδιο προβλημα σχεδον μονο που η πολυκατοικια μου ειναι τετραοροφη και θα χρειαστω περιπου 15 συσκευες και δεν την ψαχνω για ασυρματα αλλα για κατι σαν τηλεφωνικο κεντρο αλλα οι τιμες που βρηκα σε μια γυρα στο net ηταν εξωπραγματικες.

Σκεφτικα μηπως μπορω να χρησιμοποιήσω ενα παλιο PC που σχεδον δεν το χρησιμοποιω καθολου σαν τηλεφωνικο κεντρο με καταληλο software και hardware (καρτες οπου θα μπορουν να συνδεονται ολα τα τηλεφωνα της πολυκατοικιας και οι εξωτερικες γραμμες του ΠΟΤΕ κ.λ.π.) επισης τωρα που το σκεφτομαι θα μπορουσα να τον σηκωσω και ως proxy ετσι ωστε να μοιραζει και internet και.... μπλα.... μπλα... μπλα....

Εχει κανεις καιμια ιδεα για το που μπορω να βρω λογικες τιμες για μικρο τηλεφωνικο κεντρο ή αν υπαρχουν τετοιες καρτες και software που σκεφτομαι για την ιδεα με το PC....;

P.S. : Για το PC δεν το εψαξα στο net γιατι δεν εχω καν ιδεα πως να το ψαξω.

Δημοσ.

Kai ego exo afti tin aporia me ta DECT.

Exo 2 Diaforetika DECT pos tha mporeso na ta kano na litourgisoune mazi?To ena eine Siemens kai to allo Panassonic.Xriazete mono to ena to station i kai ta 2?

Mi mou pite na diavaso to Manual giati den yparxei

Δημοσ.

Καθε βαση DECT δεχεται συσκευες της ιδιας μαρκας.

Μεχρι εξι νομιζω.

Οι ρυθμησεις των βασεων υπαρχουν μονο στα μανουαλ πρεπει να τα βρεις.

Δημοσ.

Μπορούν να συνδεθούν διαφορετικά ασύρματα τηλέφωνα, αν υποστηρίζουν το πρωτόκολλο GAP. Οδηγίες θα βρείς στο εγχειρήδιο οδηγιών των τηλεφώνων.

Δημοσ.

Απο προσωπική εμπειριά: General Electric Duo παίζει μια χαρά μεταξύ δύο ορόφων (αν και καμιά φορά το σήμα είναι αδύναμο) και μπορείς να έχεις μέχρι 4 συσκευές για ενδοεπικοινωνία.

70 ευρώ από το Πλαίσιο.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

2 ξεχωριστές βάσεις ίδιας μάρκας/μοντέλου με 2 διαφορετικές γραμμές δεν παίζει για ενδοεπικοινωνία έτσι;

Δημοσ.

Uparxei to thl 1301.To pairneis kai molis akouseis ton hxo kleineis to thl sou.Meta amesws xtupaei san klhsh spiti sou kai otan shkwseis to thl tote kanei ntouououout.Logika 8a to akouseis kai 8a to shkwsei kai o allos.Sunennoh8eitai opote otan to shkwsei kai akouei auton ton hxo na perimenei ligo(mexri na deis oti den 3anaxtuphse to thl) gia na to shkwseis ki esy

Δημοσ.

Γιατι δεν κοιτας για 2 ασυρματους??? Λογικα υπαρχουν ασυρματοι με ειδοποιηση. Νομιζω οτι υπαρχουν καποιοι motorola αλλα δεν εχω καποιο link να σου δωσω, γι'αυτο google it. Καποια στιγμη ειχα ψαξει και ειχαν πολυ καλες τιμες. Ψαξε και δεν θα χασεις. Νομιζω οτι επερναν και αξεσουαρ οπως Hands Free. Aν εχεις πιστωτικη μπορεις να τους παραγγειλεις.

Δημοσ.

Ego xrisimopoio enan alo tropo

"Re maaaaaannnnnaaaaaaaaaaaaa siiiiiiiikkkkkkkoooooooooossssssseeeeeeeeeee to tilefonooooooooooooooo"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...