Προς το περιεχόμενο

Oμαδική παραγγελία cd και dvd στην Κέρκυρα!!!

Challenger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα θα πάρουμε τα ΤΥ απο e-shop Με 0,29 χωρις τα έξοδα αποστολής. Γραφονται σε 8χ και πιστεύω ότι θα αξίζουν τη μικρή διαφορά στην τιμή.

Δημοσ.
geniki taxydromiki sucks ass!

einai poly xalia!

Εγω παλι δεν την βρισκω καθολου χαλια. Εχω παραγγειλει απο eshop τις 14:00 το μεσημερι και την επομενη μερα το πρωι τα ειχα στο σπιτι. Μαλλον εξαρταται απο το υποκαταστημα της περιοχης σου. Εγω μιλω για Κερκυρα.

Δημοσ.

Εγω παλι δεν την βρισκω καθολου χαλια. Εχω παραγγειλει απο eshop τις 14:00 το μεσημερι και την επομενη μερα το πρωι τα ειχα στο σπιτι. Μαλλον εξαρταται απο το υποκαταστημα της περιοχης σου. Εγω μιλω για Κερκυρα.

Εγώ τέσσερις φορές παρέλαβα από εκεί και τις τρείς τσακώθηκα. :P

Tους έκανε κόπο να πάρουν ένα τηλέφωνο και κρατούσαν τα δέματα εκεί προς φύλαξη. Μα τι είναι τούτοι εδώ; :shock:

Μάλιστα μια φορά είχαν περάσει δύο εβδομάδες από την παραγγελία και αφού βρήκα ποιά είναι αυτή η σοβαρή courier που το έκανε πέρασα από εκεί.

Τους ρώτησα γιατί τόσο καιρό και δεν πήραν ένα τηλέφωνο.

Και αυτοί ρωτούσαν ο ένας τον άλλο. :roll:

Αφού τους την είπα όπως είπα τρείς φορές συνέχεια τελικά στην τέταρτη εδώ και καμιά εβδομάδα μόλις πήραν το δέμα αμέσως πήραν και τηλέφωνο.

Επιχείρηση πάρε τον ένα και βάρα τον άλλο. :lol:

Αν το είχαν κάνει μια μόνο φορά θα έλεγα ότι άντε έγινε ένα λάθος. Αλλά τρείς συνέχεια πάει πολύ ρε παιδιά. :roll: :twisted:

Εγω μιλω για Κερκυρα.
Κι εγώ. :wink:
Δημοσ.

Ετσι ε; Τι να σου πω...

Κι εγω εχω παρει 3 φορες απο eshop και τις 3 την επομενη μερα ειχα το δεμα. Πριν περασουν απο σπιτι, μου τηλ και μετα απο ενα τεταρτο ηρθαν και μου εφεραν τα πραγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...