Προς το περιεχόμενο

Συνδεση ασυρματου optical mose

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω καλύτερα σε ps/2 για τον λόγο ότι υπάρχουν προγραματάκια που ξεκινούν σε εκινήσημη δισκέττα και δεν αναγνωρίζεται το usb ποντίκι-τουλάχιστον σε μένα-και ψάχνομαι με το πληκτρολόγιο.Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει και σε άλλους

Δημοσ.

Γιάννη σαφέστατα σε ps2, κ είναι κ εύκολο να σου εξηγήσω κ γιατί, vs usb.

1. Δουλεύει το ποντίκι με όλα τα προγράμματα dos/εκκινήσεις από cd/floppy.

2. Δεν καταναλώνει resources/ΙΟ από το pc σου, όπως το usb.

3. Σου αφήνει θύρα usb ελεύθερη για τις συσκευές που χρειάζονται το bw.

Στα αρνητικά μπαίνει ότι πρέπει να είναι συνδεδεμένο κατά την εκκίνηση του υπολογιστή, που είναι & το μόνο προτέρημα του usb.

p.s. Με αντάπτορα ή χωρίς το ίδιο του κάνει.

/sc

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια αλλα...Πηρα τελευτιαο ενα ασυρματο οπτικο της MS και το εβαλα κλασσικα σε ps2.Μετα απο μια δυο μερες το pc ...σερνοταν και το ποντικι κουνιοταν με δυσκολια.Επανεφερα το pc με ghost που ηταν ΟΚ αλλα το προβλημα παρεμεινε.....Συνδεσα το ποντικι σε usb και ολα ειναι ΟΚ τωρα 3-4 μερες.Τυχαιο ???? Μπορει..... :oops: :oops: :oops:

Δημοσ.
se usb exei taxxyterh apokrish kai pio omalh kinish.epishs douleyei kai to programma pou to synodeyei kai deixnei entash tou shmatos kai ths mpatarias

Αυτα παρατηρησα κι εγω αλλα ειναι αληθεια οτι σε αλλα οπτικα ασυρματα στο παρελθον δεν ειχα δει διαφορα στην συνδεση.Τι να πω ..... :?: :?: :?:

Δημοσ.

Proswpika panta se ps2 sundew ta mouse k keyboard k auto giati se orismenes periptwseis den leitourgei h usb sundesh. Mia fora eixa provlhma me ena ashrmato set. Otan to evaza se ps2 tote to mouse phgaine polu arga kati san na psilokolage. H usb sundesh douleue kanonika. To dokimasa se allo pc k douleue k me thn ps2 sundesh kanonika. Gia dokimase to me ps2 se allo pc na deis an kanei to idio...

Δημοσ.

Εγώ το έβαλα σε USB για έναν απλό λόγο. Εχω ταυτόχρονα συνδεδεμένο στην PS/2 ένα παλιό μη ασύρματο ποντίκι (των 5 ευρώ) για ώρα ανάγκης (τελειώνει η μπαταρία του ασύρματου, για το DOS κτλ) και έτσι είμαι καλυμένος. Ας πούμε αν τελειώσει η μπαταρία του ασύρματου και δεν έχω άμεσα μπαταρία για αλλαγή απλά συνεχίζω με το ενσύρματο (λειτουργούν και τα δύο ταυτόχρονα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...