sera Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Με το motherboard της Intel το D865 PERL και kINGSTON 400ares μνήμες δεν μπορώ να σετάρω το pc μου. Ανάβει αλλά δεν κάνει τίποτα. Στην οθόνη όλα Μαύρα. Έβαλα και 2 μνήμες τίποτα, δοκίμασα διαφορετική μάρκα πάλι τίποτα. Το μηχάνημα είναι του κουτιού. Μόλις το πήρα κομμάτια και δυστυχώς ούτε ενα successful post. Το έχω ανάψει και χωρίς συσκευές πάνω αλλά δυστυχώς. Ούτε bios μπορώ να μπω, ούτε και γίνεται τίποτα by clearing the cmos. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?
--==m@vR()-==-- Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 1] vevaiwsou oti to psu einai swsta sundedemeno kai {douleuei}. tsekare to me kana allo trofodotiko 2] koitakse tis mnimes giati mia fora pou moutoxe kanei emena auto, kounisa ligo tis ram, kai doulepse. to pathainoun kammia fora. ena aplo kounima i sprwksimo kalitero. {koumpwsan eisai sure?} 3] tsekare ksana oti exeis sundesi swsta ta lepta kalwdia tou koutiou {auta pou sundeeis gia na douleuei to power button to reset kai ta ledakia tou koutiou} panw sto mother. ekei kaneis eukola lathos giati einai mikra kai ta kalwdia kai oi theseis sto mother. 4] vga?
sera Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Όλα τα παραπάνω τα τσέκαρα πάνω από 3 φορές. Το mobo το έδεσα κ εκτός κουτιού αλλά δυστυχώς τίποτα. Έχω σπάσει το κεφάλι μου. Έχω αλλάξει επεξεργαστή (δυστυχώς τον ίδιο p4 3ghz 1m/800), κάρτα γραφικών fx5700 (μέχρι και pci έβαλα πάνω) μνήμες kingston 400ares.
dpolal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Αφού τα δοκίμασες όλα και δεν παίζει αμπαλάρισε την και πήγαινε την πίσω από εκεί που την αγόρασες. Για καλό και για κακό πάρε μαζί σου και cpu-ram-vga και πες τους να τα συνδέσουν αυτοί αν μπορούν.
insomniac_c4po Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 κατά 90% είναι το τροφοδοτικό πιστεύω, δοκίμασε να αλλάξεις τα καλώδια τροφοδοσίας ανάμεσα στις συσκευές σου, ή να βγάλεις μερικά από αυτά και δοκίμασε μήπως γίνει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.