mikevchq Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 @mikevchq Γιατι πρέπει να έχουμε ένα όνομα και όχι να είμαστε π.χ. το Hub "194.200.300.256". Επίσης,σταματήσαμε να χρησιμοποιούμε dyndns και πήγαμε σε "δικό μας" domain-name το οποίο μας το κλείσανε ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ. Αλλα δεν θα τους περάσει.... θα το διευθετήσουμε ΚΑΙ αυτό, με τρόπο που δεν περιμένουν Προς το παρόν, όσοι γνωρίζουν την ΙΡ ας μπαίνουν αλλα παρακαλω ΜΗΝ την δώσουν σε φόρουμ. Εν αναμονη λοιπον! Αν μπορω να βοηθησω καπως, pm me, διαθετω public IP address.
sneaky Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 σε αυτές τις HubLsts μπορείτε να βρείτε το DaRk_AnGeL http://www.hublist.co.uk/hublist.xml.bz2 http://dchublist.com/hublist.xml.bz2 http://list.publichublist.nl/ http://hublist.dreamland-net.eu/PublicHubList.xml.bz2
fragment_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 ελα μωρε μπητε στο greek myth τι μας νοιαζουν οι αγγελλοι και οι μαυροι αγγελοι, και αυτο ελληνικο ειναι μη χασουμε το dc++ μας
spirosg Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ωραίο comment, απόλυτα υποστηρικτικό και καθόλου εγωιστικό... μπράβο σου που έχεις πιάσει το νόημα. Αντί να κοιτάξουμε τι θα κάνουμε για να βοηθήσουμε τα Ελληνικά hubs και τη διατήρηση της κοινότητας, ο "έξυπνος" έρχεται να επωφεληθεί απ τα προβλήματα των 2 μεγάλων για να κάνει διαφήμιση και να μαζεψει χρήστες. Σωστόοοοοοος. Πάντα τέτοια.... ο κλασσικός Ελληνάρας
fragment_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Ωραίο comment, απόλυτα υποστηρικτικό και καθόλου εγωιστικό... μπράβο σου που έχεις πιάσει το νόημα. Αντί να κοιτάξουμε τι θα κάνουμε για να βοηθήσουμε τα Ελληνικά hubs και τη διατήρηση της κοινότητας, ο "έξυπνος" έρχεται να επωφεληθεί απ τα προβλήματα των 2 μεγάλων για να κάνει διαφήμιση και να μαζεψει χρήστες. Σωστόοοοοοος.Πάντα τέτοια.... ο κλασσικός Ελληνάρας ελληναρας εγω ρε;;;; ποιος σου ειπε οτι κανω διαφημηση; το συγκεκριμενο καναλι ποτε δεν το δουλεψα, αλλα απ το να περιμενω τα δυο ανταγωνιστικα καναλια γιατι να μην εποφεληθω τις δυνατοτητες του dc++ σε αυτο? αλλωστε το καναλι φαινετε ελληνικο,,,,, GreekMyth
spirosg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Anyway, ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει. Απο κεί και πέρα, να ενημερώσω οτι το Hub DaRk_AnGeL απέκτησε site απο το οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε για τις όποιες εξελίξεις. Αν ανδιαφέρεστε dc.dark-angel.gr Kατα τ΄άλλα επειδή ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλα αγαπάει και τον νοικοκύρη, μάθαμε το τί ακριβώς συμβαίνει και μας κλείνουν τα domain και προχωράμε προς τη λύση του
alvertis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Υπαρχει καποιος τροπος να ρυθμισω το upload που δινω σε καθε slot.γιατι μπορει απο καθε σλοτ να τραβαει αρκετο και ετσι συνολικα να δινω upload πανω απο 20+ κβ/σ με αποτελεσμα να μπουκωνει η συνδεση μου στο down load (γενικα ,οχι μονο στο dc).εχω 768/192 που σημαινει 19-20 upload ,αρα στα p2p upload limit 12-15.μπορει να βοηθησει καποιος?
infected Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Για κάθε slot ξεχωριστά όχι,αλλά μπορείς να περιορίσεις το upload σου με το netlimiter.Μόνο να ξέρεις πως τα περισσότερα hub απαγορεύουν το netlimiter και σε κανουν ban/kick.
alvertis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Οταν σε με πεταει η συνδεση μου και επανερχεται μετα,βαζω την νεα ip και κανω ρεψοννεψτ στα hubs που ημουνα συνδεδεμενος και μου λεει οτι ειμαι ηδη στο hub και ετσι δεν μπορω να συνδεθω παλι και πρεπει να κλεισω το dc και να το ξαναανοικσω.Υπαρχει καποιος τροπος να συνδεεται αυτοματα μετα την επενασυνδεση του router?(αν και βαζω στην ip moy to no-ip μου βαζει συνεχως λαθος)..gtp θελω help
sneaky Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 το dc όταν σε πετάει το Hub κάνει μόνο του reconnect μετά από 1 - 1.30 min, σε πολλά hubs λόγο του ότι υπάρχει timeout μεταξύ εσένα και του hub δεν βλέπει σε βλέπει ακόμη μέσα. Αυτό είναι πρόβλημα και της συνδέσής σου και του hub. Οπότε δεν χρειάζετε να κλείσεις το dc αλλά περίμενε 1 min και ξανα μπες.
teodgeor13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Εχω ενα προβληματακι με το dc , ενω δουλευε κανονικα και εκανα καποια download ξαφνικα χτες απο τον φακελο download queue , που φαινονται τα αρχεια που ειναι download διαγραφηκανε ολα. Ενω στα program files sto dc sto φακελο Incomplete βλεπω τα αρχεια κανονικα , τι μπρει να φταιει?? Ευχαριστω
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Για δοκίμασε το εξής:Βρες ξανά τα αρχεία με search(ήταν πολλά; )και μόλις τα βρεις,κάντε "download to.."και browse στον φάκελλο incomplete. Ελπίζω να συνεχιστεί το κατέβασμα από κει που έχει μείνει... Το 0.699 χρησιμοποιάς;
teodgeor13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Για δοκίμασε το εξής:Βρες ξανά τα αρχεία με search(ήταν πολλά; )και μόλις τα βρεις,κάντε "download to.."και browse στον φάκελλο incomplete.Ελπίζω να συνεχιστεί το κατέβασμα από κει που έχει μείνει... Το 0.699 χρησιμοποιάς; Ναι το 0.699, βιαστηκα και τα εσβησα ολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.