Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα guys!

Φίλε εχεις ανοιξει τις ports σιγουρα στο ρουτερ??

Επισης εχεισ κανει καποια ip για να την βάλεις στο πεδιο ip των ρυθμησεων στο dc++?

Αν θελεις καποια βοηθεια επικοινωνησε μαζι μου !!

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλησπέρα guys!

Φίλε εχεις ανοιξει τις ports σιγουρα στο ρουτερ??

Επισης εχεισ κανει καποια ip για να την βάλεις στο πεδιο ip των ρυθμησεων στο dc++?

Αν θελεις καποια βοηθεια επικοινωνησε μαζι μου !!

Eχμ συγνώμη, που κολλάει αυτή η απάντηση;

Δημοσ.
Παίδες καλώς σας βρήκα!

Τι θα γίνει τελικά με το aggelos0?Θα ξανασηκωθεί?:rolleyes:

Auto distixos den to gnwrizei kaneis akoma!

Δημοσ.

Έχω στο σπίτι ένα δίκτυο desktop - laptop. Το desktop δίνει internet στο laptop. Στο laptop έχω εγκατεστημένο το dc. Είμαι active με no-ip και δηλωμένες ports τις 1415. Exw to crypto f200(usb modem). Γιατί δεν μου δίνει results στο search? Έχω κάνει κάποιες ρυθμίσεις και στα 2 pc έτσι ώστε να ανοίξουν οι θύρες. Αν είμαι passive όμως έχει αποτελέσματα. Και κάτι τελευταίο, στο desktop λειτουργεί κανονικά το dc ενώ είμαι active, έχω results δηλαδή. Αυτά και ελπίζω να μην κούρασα.

Δημοσ.

Κάτσε γιατί μας μπέρδεψες λιγουλάκι.

Εφόσον έχεις modem πως ανοίγεις ports?Απλά δεν γίνεται..

Σε <<κανονικό>> δίκτυο (με router δλδ,όχι με modem όπως εσύ) για να είναι active όλοι οι ηλεκτρικοί υπολογιστές πρέπει να έχουν διαφορετικά ports ανοιχτά.

Στην δική σου περίπτωση δεν ξέρω τι γίνεται :-(

Δημοσ.

Λαθος μου. Εννοουσα οτι τις δηλωσα στο firewall των windows και ετσι ωστε να λειτουργουν στο δικτυο, και στα 2 πσ. Επιπλεον να πω οτι οντως εχω διαφορετικα πορτς για καθε pc, 1415 στο laptop και 1412 στο desktop. Δηλαδη δεν μπορω να κανω κατι? Nα το αλλαξω σε passive στο laptop?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν και πως με modem μπορείς να έχεις δυό η/υ ως active.

Φοβάμαι ότι το ένα θα είναι μόνο passive.

Aν είχες router θα άνοιγες και εκεί τα ports και θα ήταν active και το laptop.

Δημοσ.
Mαλιστα...Θα συμβιβαστω με την ιδεα τοτε...Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!

An valeis sto laptop IP adi gia no-ip doulevei ws active?

Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα μου δεν ήταν τα ports ή το upnp. Ήταν τικαρισμένη η επιλογή για safe and secure connections στο advanced tab. Το αφαίρεσα και τώρα φαίνεται να δουλεύει κανονικά.

Δημοσ.
Λαθος μου. Εννοουσα οτι τις δηλωσα στο firewall των windows και ετσι ωστε να λειτουργουν στο δικτυο, και στα 2 πσ. Επιπλεον να πω οτι οντως εχω διαφορετικα πορτς για καθε pc, 1415 στο laptop και 1412 στο desktop. Δηλαδη δεν μπορω να κανω κατι? Nα το αλλαξω σε passive στο laptop?

sto pc pou exeis to modem exeis anoikseis diaforetika ports.

sto laptop exeis anoiksei k ekei ta ports pou tou antistoixoun?

ebales ta antistoixa ports sta settings tou kathe dc?

bale k thn ip sta settings tou dc k sta 2 pc sou. an den sou bgalei kati etsi kleise

teleios ta fw k apo ta 2 pc k dokimase pali. logika prepei na douleuei.

Δημοσ.

Ρε σεις γιατί μου βγαίνουν spam αρχεία στην αναζήτηση?Οταν δε βρίσκει κανένα σχετικό τραγούδι

Και ξέρετε κανά paper που να εξηγεί πως γίνεται η αναζήτηση στο dc++?

Δημοσ.

Γεια σας παιδια... Ειμαι καινουριος στο dc++ και εχω διαβασει, εμ σορρυ, εχω βγαλει τα ματια μου σε forums για αυτο το προγραμμα.. Μηπως γίνεται καποιος καλός άνθρωπος να συγκεντρωσει τα hubs που λειτουργουν αυτη την περιοδο? Θα βοηθησει οσο δε φανταζεται!! Εχω την 0.699 και μπορω να μοιραστω 60GBytes... Einai anagkh! Kai tha ton kalesw sto party poy tha kanw thn Paraskeyh me ta tragoudia pou prospathw na katevasw!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...