treelooos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ ενώ συνδέομαι κανονικά με το dark angel όταν κάνω search δε μου βγάζει τίποτα. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
VaSouLaKi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 treelooos Εγώ ενώ συνδέομαι κανονικά με το dark angel όταν κάνω search δε μου βγάζει τίποτα. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; έλενξε αν είσαι σωστός active ( τις ports ,την ip σου κλπ κλπ)
paschalia Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Να ρωτήσω κ εγώ την ίδια ''άκυρη'' ερώτηση με τον A_panM . Έχω διαβάσει τις προηγούμενες 10 σελίδες κ για το 2008 δεν είδα κάποια ενημέρωση σχετικά . Τι γίνεται με το Αγγελος0 ?
geo1st487 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Ρε παιδια ειναι δυνατον να κατεβαζει το DC++ απο μονο του αρχεια βιντεο απο τσοντες; Προχτες ειδα στον φακελο του DC++ 2 μισοτελειωμενα αρχεια βιντεο με τιτλους απο τσοντες και τα εσβησα. Σημερα που ανοιξα το DC++ ειδα ενα αρχειο βιντεο τσοντα να λεει στο status no slots available, το οποιο ποτε δεν εκανα search και download. Τι παιζει; Μπορει να ειναι ιος; Σας εχει συμβει κατι παρομοιο; Εχω την εκδοση 0.674 και μπαινω passive στο dark angel.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Εντάξει,δεν ήταν ανάγκη να πλάσεις τέτοιο μύθευμα για να ξεκαρφωθείς.Δεν είναι ντροπή να κατεβάζεις τσόντες! Σοβαρά τώρα,μήπως κατέβασες directory και ήταν μέσα;
geo1st487 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Εντάξει,δεν ήταν ανάγκη να πλάσεις τέτοιο μύθευμα για να ξεκαρφωθείς.Δεν είναι ντροπή να κατεβάζεις τσόντες! Σοβαρά τώρα,μήπως κατέβασες directory και ήταν μέσα; Οχι δεν κατεβασα directory.
sat lover Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 καλημέρα,εχω προβλημα με το dc++ με το modem rouer linksys wag200g.ανοιξα την πορτα 1412 και ολα τα firewall κατω.σε εκδοση 0.699 ενω κατεβαζει την hub list,εχω search κανονικα, δεν μπορω να συνδεθω σε χρηστες ενω βλεπω τον guard tou hub να μου ανεβαζει κανονικα την δικια μου file list.βεβαια οταν βαζω την ip μου στην θεση wan/ip συνδεεται κανονικα,αλλα τι πρεπει να κανω για να μην οριζω καθε φορα την ιp μου?
mpampis81 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Μπορείτε να μου πείτε τι ρυθμίσεις βάζουμε για να συνδεθούμε στο DaRk_AnGeL? Adress αυτό angelos0dc.no-ip.info:1412 ? Γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μπορείτε να μου πείτε τι ρυθμίσεις βάζουμε για να συνδεθούμε στο DaRk_AnGeL? Adress αυτό angelos0dc.no-ip.info:1412 ? Γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ Η διεύθυνση είναι αυτή> 195.134.114.34
platon3 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 καλησπερα οταν κανω κανω σε ενα χρηστη get file list δεν μου κανει connection! τι κανω λαθος??
sneaky Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 λάθος δεν κάνεις τπτ, σωστά δεν έχεις τα settings του dc. εδώ θα βρεις αυτά που θες
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Η νέα διεύθυνση του Dark Angel: dark-angel-hub.no-ip.info
Geokon Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα! Στο σπίτι βάλαμε OnTelecoms και μας δώσαν το router Pirelli. Έχω κατεβάσει το DC++0.705 αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα. Έχω ανοίξει τα ports στο router και στις ρυθμίσεις του DC++ έχω βάλει active connection με τα ports 1412 και με static ip από το no-ip.info. Το θέμα είναι οτί ενώ κάνει connect στα hubs και ενώ μου βγάζει τα public hubs δεν μπορώ να κάνω Get file list και δεν μπορώ να κάνω search. Και φυσικά έχω γίνει registered! Any help???
KaizerSoze Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Ρε συ Bass τρωω συνεχεια αυτο *** Connecting to 195.134.114.34... *** Connected <(-BOT-)Fear> This Hub Is Running Version 0.9.8d-RC2 (Thursday September 13 2007) of VerliHub[RunTime:3days 19hours ].[Current User Count:5]. <(-BOT-)Fear> This hub is enhanced by plugman for Verlihub. <(-BOT-)Fear> -= Metaferese sthn nea dieuthunsh tou DaRk_AnGeL an den ginei automata pata File - Follow Last Redirect, krathse th nea dieuthnsh k to site http://dark-angel.gr gia na matheneis ta nea tou hub=- Online users =5 *** Disconnected *** Connecting to dark-angel-hub.no-ip.info... *** A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond πορκε?IP και dns εβαλα τα καινουρια αλλα μπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.