Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακούστε και τη δικιά μου απορία μήπως και μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει! Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Βόννη και μένω σε φοιτητική εστία. Μας παρέχεται σύνδεση στο ιντερνετ με τη μορφή μιας σύνδεσης VPN (ότι σημαίνει αυτό). Η σύνδεση αυτή λειτουργεί κανονικά, χωρίς κάποιο πρόβλημα. Όμως, η εστία διαθέτει και ένα hub στο οποίο κανείς θεωρητικά κάποιος μπορεί να συνδεθεί χώρίς να είναι συνδεδεμένος με το internet μέσω της VPN σύνδεσης, αλλά μέσω LAN και να κατεβάσει αρχεία αβέρτα (η σύνδεση στο internet έχει 10GB όριο τον μήνα). Έτσι λοιπόν και εγώ κατέβασα το DC++ την έκδοση 0.674, κοίταξα ώστε να είναι απενεργοποιημένο το firewall των windows και στο zonealarm του είπα να δίνει access στο πρόγραμμα. Επιπλέον στο DC++ έβαλα την ΙΡ μου όπως την βρήκα από το ipconfig και με έβαλα ως active. Τέλος άνοιξα όσες slots χρειάζονται για να μπω στο hub και έκανα και share ένα σεβαστό ποσό αρχείων. Παρόλα αυτά όμως, όταν πάω να συνδεθώ στο hub, πάντα μου βγάζει το μύνημα Connection timeout. Είμαι λίγο απελπισμένος διότι αν και τα 10GB είναι καλά, νίωθω σαν να εχω φτάσει στη πηγή και να μην μπορώ να πιώ! ΠΑρεπιπτόντως το hub δεν μπορεί να φταίει διότι ξέρω άλλους μου μπαίνουν και κατεβάζουν μια χαρά...:confused:

Υ.Γ: Ξέχασα να πώ ότι η κάρτα δικτύου που χρησιμοποιώ είναι ενσωματομένη στην MSI motherboard μου. Επίσης κάτι άλλο που με προβληματίζει είναι ότι στο Control Panel/Network Connections μου εμφανίζει δύο συνδέσεις LAN: μια που τη λέει NVIDIA nforce Networking Controller και μια που τη λέει 1394 Net Adapter...Ποιά από τις δύο είναι με την οποία συνδέομαι στο LAN?

Δημοσ.
Επιπλέον στο DC++ έβαλα την ΙΡ μου όπως την βρήκα από το ipconfig και με έβαλα ως active.

Aυτή την ip(εσωτερική)την βάζεις στο router.

Στο DC βάζεις την εξωτερική-δημόσια ή όπως αλλιώς λέγεται,που την βρίσκεις πηγαίνοντας στο http://www.whatismyipaddress.com/ (ένας τρόπος..)

Oμως από πανεπιστήμια λίγο δύσκολο να γίνεις active,συνήθως passive μπαίνεις.

Δημοσ.

Exw to dc++ eimai active alla exw sinexws problhmata.

Sinithws mou dinei apotelesmata sto search kai otan paei na katebasei mou grafei sinexws connection timeout. Ti mporei na fteei?

Exw to no-ip pou douleuei sinexws.

Exw rithmisei to firewall

Exw kanei port forwarding.

Exw to adsl modem WAG354G.

Kamia idea - bohthia???

Δημοσ.

Analutika auto pou ekana einai :

Ebala to no-ip.

Rithmisa to firewall (sygate). ton win xp einai apenergopoihmeno.

Phga sto modem kai ebala tcp-utp 1412 sto ip tou pc mou .(static ip sto topiko mou diktuo 192.168.1.105).

Meta phga sto dc++ ebala active. port 1412 kai sta 2. kai thn dieuthinsh apo to no-ip . xxxx.no-ip.info .

To periergo einai oti kapoies fores einai ok . kai kapoies alles edw kanei oute download oute search.

Polles fores anoigw to dc++ kanw search mou bgazei apotelesmata. kai meta otan ksanakanw den kanei tpt.

Kamia idea?

Δημοσ.
Epipleon sto angelos0 den sindeete pote. Sinithos kati leei gia password. Se alla hubs sindeete.

Efoson sou leei gia "Password" shmainei oti to nick pou exeis balei to exei kanei register kapoios allos user. Alla3e nick kai mpes efoson eisai ok apo share kai slots.

An exeis kanei ola ta bhmata na gineis Active swsta tote 8a eisai Active.

Auto to diapistwneis kanontas search, an exeis apotelesmata kalws an oxi

tote den eisai Active kai prepei na dior8wseis kati sta settings sou.

Δημοσ.

paidia exw kai egw mia aporia.enw sindeomouna kanonika sto dc++ gia 2 xronia simera arxise na min mou mpainei an kai den ekana kamia llagi stis rithmiseis kai mou vgazei to minima connection timeout se ola ta hubs.eimai passive.mipws xerei kaneis ti simvainei?

thanks prokatavolika

Δημοσ.

ρε παιδια ενω εκανα format το DC συνεχιζει να κολλαει πολυ! τι γινεται; μηπως γινεται conflict με καποια αλλη εφαρμογη; εχει ακουστει τιποτα;

Δημοσ.

οχι. κολλαει το προγραμμα για λιγα δευτερολεπτα, αφου κανω αναζητηση. δλδ με το που παταω "enter" κολλαει για 10 δευτερολεπτα και μετα κανει την αναζητηση. ειναι πολυ σπαστικο! το εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση, αλλα παλι τα ιδια!! ακριβως το ιδιο εκανε 2 μερες πριν κανω format.

Δημοσ.

οχι. δειτε και κατι αλλο. οταν το απεγκαταστω χωρις να σβησω τις ρυθμισεις, κολλαει ξανα. τωρα που το απεγκατεστησα τελειως και το ξαναεγκατεστησα ειναι μια χαρα. εχω μια υποψια οτι κολλαει οταν κανω share ενα φακελο με τραγουδια που εχει μεγεθος 25gb, αλλα δεν ξερω τον λογο. υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...