Προς το περιεχόμενο

Τελικά ποιο απ'τα δύο?

xaxa1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω φίλε μου,αλλά για ευνόητους λόγους δεν το χρησιμοποιώ!!!Ελπίζω να καταλαβαίνεις το γιατί!Έχει σχέση με μια μικρή λεξούλα-> c_ _ _k που αν την ολοκληρώσω θα έχω επιπτώσεις!!!! ;) :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

paidia........................ :oops: :oops: :oops:

na rwtisw k egw (apo tin poreia tou topic na to pw kalitera...........na pw k egw ti m@#@#a mou!) ena antivirus pou xekinaei apo n.......k teleiwnei se orton........ :oops: .......ti lete???? :shock:

molis twra arxizw k diabazw kati reviews k pianw merika pragmatakia.........mipws na to bgalw apo to pc k na kinithw pros kaspersky??? :oops:

y.g( min me parete me tis ntomates pls.......(sto thema antivirus panta eimoun kollimenos oti k na mou elegan) :oops:

Δημοσ.

Φίλε,κοίτα κατ'αρχάς εδώ http://www.virus.gr/fullxml/default.asp?id=86&mnu=86

Να σου πω ότι έχω κατεβάσει από το Internet καμιά δεκαριά antivirus και τα έχω χρησιμοποιήσει όλα και έχω να πω ότι το kaspersky είναι το καλύτερο απ'όλα και με διαφορά!Τώρα χρησιμοποιώ το kaspersky 4.5.104 και είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Σου μιλάω με τόση σιγουριά γιατί με τα antivirus είμαι κι εγώ πολύ πωρομένος και το έχω ψάξει πάρα πολύ και έχω ρωτήσει σε ένα σωρό forum,έχω ψάξει σε πολλά συγκριτικά και απ'ότι φαίνεται το kaspersky personal pro 5.x είναι το καλύτερο,αλλά δεν έχει βγει ακόμη c_ _ _ k.Έπειτα ακολουθεί το kaspersky personal pro 4.5 και μετά σε αποτελεσματικότητα είναι το kaspersky personal 5.x!

Μπορεί να σου φαίνεται λίγο περίεργο που μια παλαιά έκδοση είναι πιο αποτελεσματική από μια πιο καινούρια,αλλά όντως έτσι συμβαίνει,λόγω της έκδοσης pro που περιέχει πιο προσεγμένο προγραμματισμό και περισσότερα προγράμματα.

Επίσης βοηθάει πάρα πολύ το Real-time protection που έχει η έκδοση pro,που είναι πιο ολοκληρωμένη από την personal έκδοση,αφού έχει την ικανότητα να βρίσεκι, να αντιλαμβάνεται και να απενεργοποιεί ακόμη και άγνωστους ιούς.

Αυτά τα λίγα από μένα και ελπίζω να βοήθησα στην απόφασή σου!!! :lol: :lol: :lol: :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...