Προς το περιεχόμενο

Μπορεί να δουλέψει έτσι το kaspersky?

xaxa1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά λίγο βοήθεια...Έχω το kaspersky personal pro 4.5 και θέλω να το κάνω να κάνει μόνο του update κάθε φορά που είμαι στο Internet από μόνο του και να ενημερώνεται κάθε φορά που συνδέομαι, ανεξαρτήτως ώρας...Έχω dial up σύνδεση και θα με βόλευε να λειτουργεί έτσι!Υπάρχει κάποιος τρόπος να το γίνει αυτό και αν ναι,πώς?

Δημοσ.

Σωστό και αυτό που λες φίλε μου,αλλά ρωτώ αν γίνεται και με τον άλλο τρόπο για να δω αν μπορεί να γίνει!Πάντως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! :D :D :D

Δημοσ.

Α!Θέλω να κάνω άλλη μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος!Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω την extended βάση δεδομένων του kaspersky Labs αντί της basic?Αυτό ήταν εύκολο να το αλλάξω στην έκδοση 5.x,πηγαίνοντας εκεί που λέει για το update από το Internet και βάζοντας την αντίστοιχη ρύθμιση για τα updates!Στο kaspersky 4.5 που βρίσκεται η ρύθμιση αυτή?(Αν βέβαια υπάρχει!!!!) :)

Δημοσ.
Α!Θέλω να κάνω άλλη μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος!Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω την extended βάση δεδομένων του kaspersky Labs αντί της basic?Αυτό ήταν εύκολο να το αλλάξω στην έκδοση 5.x,πηγαίνοντας εκεί που λέει για το update από το Internet και βάζοντας την αντίστοιχη ρύθμιση για τα updates!Στο kaspersky 4.5 που βρίσκεται η ρύθμιση αυτή?(Αν βέβαια υπάρχει!!!!) :)

Kοιτα εδω http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=395922&postdays=0&postorder=asc&start=45

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...