Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα δημιουργίας Newsletters

invaider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για ένα πρόγραμμα να διαχειρίζεται Newsletter που θα στέλνω σε πελάτες (ΟΧΙ SPAM!!!!!). από το e-shop παράλληλα με κάθε χρηστή που κάνει signup μου έρχεται ένα e-mail το οποίο λέει

«Hello New member subscribed to the newsletter: [email protected]»

και με θέμα

«newsletter subscription».

Αυτό πάει σε συγκεκριμένο mail που έχω δημιουργήσει αποκλειστικά για τα newsletter.

Είδα κάποια στο http://www.download.com αλλά θέλω να ακούσω γνώμες από κάποιον που έχει κάνει κάτι τέτοιο.

Θέλω αν γίνεται να αναλαμβάνει μόνο του να ενημερώνει την user list σύμφωνα με της αιτήσεις που έρχονται και να έχει επιλογή να κάνει unsubscribe.

Άμα μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο πρόγραμμα….

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Με ενδιαφερει και εμενα το θεμα. Αν θυμαμαι καλα ομως, ειχα ανοιξει ιδιο τοπικ και κανεις στο Insomnia δεν απαντησε.

Δημοσ.

ναι ειδα ενα topic που ειχες ανοιξει και πηρες απαντισεις ψηλοασχετες.

τελος παντων, βρηκα και κατεβασα το enewsletter manager v2.

δουλευει, εχει και subscribe - unsubscribe, αλλα επιδη o smtp ο δικος μου θελει user identification, τραβαει καποια ζωρια. με κλασικο μαιλ ΗΟΛ επεξε κανονικα.

μενει να ψαξω αυρι να βρω πως θα φτιαξω ΗΤΜL newsletter. δοκιμασα λιγο με το Publisher και φαινεται ευκολο.

Δημοσ.

To Site το κανεις hosting αλλου, ετσι δεν ειναι? Τι ειδους εγκατασταση απαιτει το enewsletter manager v2 ? Εχει καποια ιδιαιτεροτητα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...