Προς το περιεχόμενο

TDK 1-8x γράφονται μέχρι 2x!!!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχετε γράψει κανένα καινούριο TDK που υποστηρίζει ταχύτητα μέχρι 8x;;Έγραψα μερικά εγώ και μερικά ένας φίλος μου και όλα γράφονται μέχρι 2x!!! :shock: :shock: Τι γίνεται;;Γνωρίζει κανείς κάτι;;

Δημοσ.

Ρε πατριώτη έχεις βάλει το τελευταίο firmware? To 1300 που έχεις ειναι παλιό (μέχρι 4Χ) και αποκλείεται να βλέπει σωστά (μέχρι 4Χ) τα 8Χ δισκάκια αν δεν του έκανες αναβάθμιση.

Δημοσ.

Exw dokimasei ta -R MONO se recorder teac w58g (lite-on 811S frm:HS0P)

apotelesma grafontai se taxythta 2x twra ti paizei poios kserei...

Δημοσ.
crow exeis stdr provlima...

se xeno forum diavasa oti to nec 3500a me 2.18 peiragmeno grafane se 16x taxythta...

Βρε το παιδί έχει 1300 τι σχέση έχει το 3500; :shock:

Δημοσ.

Update :

Recorder : Teac w58g (flashed to Lite On 811S : HS0P)

Media : TDK DVD+R 1-8X

Apotelesma : Exw dynatothta eggrafhs apo 2.4 , 4 , 8 :D :D

Kserw oti to recorder mou ta -R mporei na ta grapsei mexri 4X , twra den mporw na katalavw giati ta media apo plaisio ta -R tdk ta grafei mexri 2x kai ta +R ta grafei aera 8x...

ti na pei kaneis.... :shock:

Δημοσ.

Update :

Recorder : Teac w58g (flashed to LiteOn 811S : HS0R)

Media : tdk dvd -R 1-8x

apotelesma : mexri 2x to anwtero grrrrrrrrrrrrr

Me to idio recorder ta +R tdk grafontai xarti se 8x

file whiteman an anafer8hkes se mena to dma tou secondary channel (master) einai mia xara

Δημοσ.

Τα ίδια δισκάκια παίρνουμε και στη δουλειά, και σε 8χ γραφτίρι καταφέρνω μόνο 4χ..... έχω δοκιμάσει σε 1 8χ, σε 1 12χ και σε 1 16χ και σε όλα τα burner μόνο μεχρι 4χ μπορώ...

Τωρα για 2χ που μπορείς εσύ, ειναι καθαρά firmware, το θεμα ειναι εαν για τοσο παλιο μοντέλο να βρείς firmware που να αναγνωριζει τα δισκακια αυτα!

Δημοσ.

Παιδιά τι γίνεται αν γράψουμε ένα δισκάκι σε μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτή που αναγράφει. Δεν το έχω δοκιμάσει γι'αυτό και ρωτάω. Εβαλα ένα TDK 4x και το 3500 μου έβγαζε διαθέσιμη ταχύτητα εγγραφής μέχρι και 8x.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...