karib Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Ειμαι καινουριος στο Flashget (download manager) και προσπαθω να το ρυθμισω σωστα. Παλευω μεσα στα μενου, extensions, plugins αλλα δεν βγαζω ακρη. Στον Internet Explorer φαινεται να λειτουργει κανονικα. - πως το κανω να λειτουργει στον Opera? - πως το κανω να λειτουργει στον Firefox? (κατεβασα ενα Plugin το οποιο ελεγε οτι ειναι για Opera-firefox.Το εκανα install με σωστα Paths για τα plugins του καθε προγραμματος, αλλα ακομη δεν κατεβαζω με flashget) - πως ρυθμιζω να ξεκινα αμεσως το download και να μην μου βγαζει παραθυρο καθε φορα? - υπαρχει δυνατοτητα να μου δειχνει καθε download σε ξεχωριστο-μικρο παραθυρο? - αν θελω να διακοψω το κατεβασμα και να συνεχισω σε αλλο pc από το σημείο που διέκοψα(πχ67%), πως κανω εξαγωγη-εισαγωγη? Μεταφερονται τα ιδια τα αρχεια ή μονο πληροφοριες στυλ αρχειου .txt?
karib Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Κανενας χρηστης του flashget που να γνωριζει κατι απο τα παραπανω?
Aligator21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Apo to menu Tools --> Options (i alliws alt+o) kai stin kartella Monitor tha vreis auto pou theleis - πως ρυθμιζω να ξεκινα αμεσως το download και να μην μου βγαζει παραθυρο καθε φορα? Den ginete :S prepei na tou oriseis pou tha to apothikeusei, den einai kai magos - υπαρχει δυνατοτητα να μου δειχνει καθε download σε ξεχωριστο-μικρο παραθυρο? Oxi, toulaxiston apo oso 3erw, alwste auti einai i mageia tou, giati na exw sto tray mou 15 eikoneideia (px getright). - αν θελω να διακοψω το κατεβασμα και να συνεχισω σε αλλο pc από το σημείο που διέκοψα(πχ67%), πως κανω εξαγωγη-εισαγωγη? Μεταφερονται τα ιδια τα αρχεια ή μονο πληροφοριες στυλ αρχειου .txt? Ginete apo to menu File, Export & Import Ean lew kati lathos as me diorthwsei kapios
Jastonas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 mporeis anti gia mikro para8yro na kaneis deksi click k na baleis to "show drop zone" ... psakse gia flashgot extension tou firefox, k 8a douleuei k ston firefox to FG.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.