Προς το περιεχόμενο

IRTHEEEEEEEEEEE!!!!!

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:shock: :shock: :shock: 6630!!! :shock: :shock: :shock: opios katalave katalave.

Ine oti kalitero iparhei autin ti stigmi. molis to apektisa kai ehw minei me to stoma anihto. twra i agapi mou fortizei..... pliroforiaka kai mono min parete tous dromous gia kapio nokia shop na to vrite, ehei exantlithei apo pantou. mono sto plaisio iparhoun kapia komatia ala auta ine sta 591 euro... gia perisotera komatia ipomoni mehri tis 15/12!

Δημοσ.

Το είδα από κοντά σήμερα.

Ομολογώ πως μου έκανε πολύ περισσότερη εντύπωση από κοντά. Οι φωτογραφίες το αδικούν από άποψη σχεδιασμού.

Παρ'όλ'αυτά έχω απαγορέψει στον εαυτό μου να ξαναπάρει symbian τηλέφωνο εκτός και αν υπάρχουν τρομερές αλλαγές! :P

Δημοσ.

ababapanos, καλορίζικο. Είναι πολύ καλό κινητό, αλλά θα το αλλάξεις σε λίγο καιρό με το 3230. :D

Ioannis Jr., γιατί τραβάς τα μαλλιά σου. Το 6230 είναι το καλύτερο 40άρι κινητό, πλήρες, γρήγορο και μικρό.

Δημοσ.

kai egw to perimena me anipomonesia alla 600 eyrw???:shock:

de sfa3ane!

an paei sta 300 to sizitaw to 8ema!

PS: emena pantws ayta ta kinita mou aresoun poly perissotero apo ta clam-shell h alliws ka8reftakia gynaikwn!:P :P :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα προσωπικά τόσα λεφτά για ένα κινητό.

Ρε παιδιά, μήπως μερικές φορές το παρακάνουμε λιγάκι;

Εγώ θα τα αξιοποιούσα ως εξής αυτά τα λεφτά:

1) Θα έπαιρνα κινητο με 150-200 ευρω (πχ Siemens cx65 που είναι καλο και δε νομίζω να έχει και τεράστιες διαφορές με το 6630)

2) Θα έπαιρνα έναν 200άρι σκληρο 100 ευρω

και τα άλλα 300-350 θα τα κρατούσα μέχρι να χρειαστώ κάτι :wink:

Anyway, ίσως μερικές φορές αξίζει να κάνουμε δώρο στον εαυτό μας κάτι λιγάκι πιο ακριβό :wink:

Έχω κάνει κ γω κάτι τέτοια δωράκια στον εαυτό μου αλλά έμεινα μετά ολίγον τι μπατίρης αλλά τα ευχαριστήθηκα! :lol:

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ! :D

Δημοσ.

Απο ότι βλέπω το D500 είναι αξιόλογο κινητό αλλά έχει μια διαφορά με το 6630......

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ smartphone!

Το symbian λειτουργικό, δε μπορεί να το πλησιάσει κανένα άλλο (εκτός ίσως της MS με τα qtek + ΜΡΧ)

το d500 έχει 80MB μνήμης. Αρκετά δε λέω, αλλά βάλε ΜΡ3, φωτογραφίες, βίντεο καμιά εφαρμογή, τσουφ! πάνεεεεεεε.....

Στο 6630 παίρνεις ανάλογα με τη χρήση και μια κάρτα μνήμης και είσαι άρχοντας...

Και οι εφραρμογές ποιυ βγαίνουν για Java ουδεμία σχέση έχουν με αυτές για Symbian....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...