hugelacky Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Mexri stigmhs gia na ripparw ena cd kanw thn ekshs diadikasia: Syndeomai sto internet, bazw ta audio cd sto drive kai to prog kanei aftomata retrieve information apo kapoioa database kai epeita aposyndeomai kai ta ripparw. Epeidh exw 56k kai 8elw na ripparw olh thn disko8hkh mou se mp3 (peripou 1000 cd's) katalabenete oti afth h diadikasia einai ekseretika xronobora... Yparxei tropos na katebasw thn database sto pc mou mia fora kai na kanw synexws updates wste na glitwsw thn parapanw diadikasia? Xrishmopoiw Easy CD-DA Extractor kai CDEx gia ripping. Please help!!! Thanks in advance... :wink:
random Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 sto http://www.freedb.org εχουν την database. 240 Mb σε συμπιεσμενη σε rar, δηλ. θελει πολυ δισκο για αποσυμπίεση. αλλα και να την κατεβάσεις, ή να στη δώσει άλλος, πρεπει να ξερεις και κατι απο databases (δεν ξερω τι ειναι, ισως mysql, αλλα υπαρχει και ενα προγραμμα μετατροπης σε ms-sql). Δεν ειναι έτοιμη για διάβασμα, πρεπει να στησεις σερβερ. καλυτερα να τα ριπαρεις ολα, και μετα αφου θα τα εχεις ως mp3 σε 1 folder ανα αλμπουμ, συνδεεσαι και κατεβαζεις τα info (με tag&rename ή κατι παρομοιο).
hugelacky Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 random, toso kala e??? Malista... Thanks for the info pantws! O allos tropos pou proteineis den me bolebei kai toso.... Mallon 8a prepei na kanw arketh ypomonh...
ekkli Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 αυτό που είχα προσέξει παλιοτερα με το audiocatalyst -κ που φαντάζομαι ισχύει κ με το audiograbber- είναι οτι οταν κατέβαζα τίτλους, αυτοί μένανε στο πισι. δλδ: όταν ήθελα να ριπάρω πολλα σιντιζ, έβαζα ένα στο drive, έκανα retrieve info, το αλλαζα, έβαζα το επόμενο κοκ όταν τελείωνα με τα ριτριβμεντς, ξαναξεκίναγα κ τα έβαζα μέσα κ το πρόγραμμα ήξερε τιτλους κλπ χωρίς να είμαι ιντερνετ, κάτι που ίσχυε κ για άλλα προγραμματα πχ αν ακουγα τα σιντιζ μετα με winamp, έβγαιναν κ οι τίτλοι. αυτό, εμένα τουλάχιστον, με έχει καραβολέψει γιατί δεν περιμένω να ριπάρει το σιντι, να βάλω το επόμενο, να βρω τιτλους, να το ριπαρω κλπ κλπ -κ όλα αυτά ενώ είμαι ιντερνετ. τώρα σε 2 λεπτά τελειώνω με τους τίτλους κ μετά ριπάρω κανα μισάωρο. εν πάσει περιπτώσει, δεν νομίζω ότι ειναι λύση να κατεβάσεις τη database, γιατί διαρκώς αυξάνεται.
hugelacky Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 ekkli,kai egw to idio akribws kanw (sydesh- maziko retrieving-aposyndesh-maziko ripping). Alla otan milame gia 1000+ CD h diadikasia "bale to cd sto drive-perimene na kanei to prog retrieve tous titlous-bgale to cd kai-bale allo" apaitei ena sebasto xroniko diasthma...Kai ennoeitai pws den to skeftomai kan na katebasw 300MB bash dedomenwn me thn 56k syndesh moy... Ase pou pistebw oti poly xalara mporei na ta paiksei to drive me ripping toswn cd...telika mporei kai na mhn to kanw.Alla re gamwto 8elw na exw olh thn syllogh mou arxeio8ethmenh,pote den ksereis ti ginetai...
ekkli Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Alla re gamwto 8elw na exw olh thn syllogh mou arxeio8ethmenh,pote den ksereis ti ginetai... επειδή παίζω μουσική σε μαγαζια κ οι κινδυνοι που περνάει η περιουσία μου (γιατί αυτό είναι τα σιντί μου για μένα) είναι μεγάλη, μια λύση υπάρχει: clone cd, (το οποίο, εν προκειμένω, βγάζει κ νομιμα αντίγραφα ) ξέρω ότι μιλάμε για πολλά λεφτά, ειδικά όταν αφορά μερικές χιλιάδες σιντί η συλλογή, αλλά κι εγώ δεν τα έχω κοπιάρει όλα, αυτά που με νοιάζουνε μόνο. αυτά εφ'όσον μιλάμε για λόγους ασφαλείας, που πάντως σε καμία περίπτωση δεν συνιστώ mp3, λόγω ποιότητας.
hugelacky Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 ekkli me to clone prepei na kanw toulaxiston 500 antigrafa afou tosa einai ta cd pou "me kaine" opote den leei! Skeftomai gia mp3 sta 192kbps gia 3 logous: 1)Mikros oggos apo8hkeyshs (se 20 DVD xwras symfwna me tous ypologismous mou peripou 1000-1200 cd sta 192kbps) 2)Eykolia sthn metakinhsh afou ana pasa stigmh mporw na parw olh thn mousikh mou syllogh mazi mou se 20 DVD ennw alliws 5 koutes "nounou" kai pali den ftanoune... 3)Eyxrhstia afou ana pasa stigmh mporw na ftiaksw to compilation pou 8elw
ekkli Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 ok, σωστός hugelacky, μοναδική μου ένσταση η πεσμένη ποιότητα, αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό, η λύση που έχεις επιλέξει είναι η καλύτερη δυνατή
random Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 το να κατεβαζεις τα ινφο πριν να ριπαρεις, με το cd, ειναι οτι χειροτερο, απο πλευρας χρόνου, δηλαδη κόστους. μεχρι να βαλεις, να διαβαστει ο δισκος (απο τον ide controller), να κατεβασεις, να βαλεις τον επομενο, πληρωνεις τις μοναδες. Αν μαλιστα αντι να βαλεις αλλο σιντι, το ριπαρεις (και αποσυνδεθεις φανταζομαι), παλι θα φουσκωσεις το λογαριασμο με τις πολλες κλησεις. πρεπει να ψαξεις σε γκουγκλ (και μεσα απο το freedb.org στις σελιδες για developers) να δεις αν καποιος εχει καποιο προγραμμα , για batch επεξεργασια πολλων folder/cd, και να τα διαβασει μαζικα ολα σου τα ριπ. το κακο ειναι οτι ειναι δυσκολο να την αυτοματοποιησεις τελειως τη διαδικασια, επειδη για καθε cd, στη βαση τους μπορει να εχουν 2,3,4 εγγραφές, και χρειαζεται επιλογή χρήστη στο download για να κατεβασει το συγκεκριμενο που θα "συνδεση" με το cd σου.
ekkli Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 random, αν μπορεί να βρεθεί κάτι τέτοιο, με ενδιαφέρει, για να το λες φαντάζομαι θα έχεις ψάξει κάποιο τέτοιο πρόγραμμα. θα το κοιτάξω κι εγώ κ αν βρω κάτι θα ενημερώσω
hugelacky Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Gia psakste re paidia...na doume an 8a bgaloume kamia akrh giati kai mono pou skeftomai olh th diadikasia pou prepei na kanw....kourazomai!
Silok Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Πήγαινε σ'ένα ιντερνετ καφέ κατέβασε τη database κατόπιν κάντην extract στο δίσκο σου βάλε το cdex και δώστου να διαβάζει από local database οπου σ'αυτή την περίπτωση ειναι ο φάκελος που δημιουργήθηκε μετά το extract.Δυστυχώς τα περισσότερα ripper δεν διαβάζουν τοπική βάση δεδ. αλλά μόνο απ'το δίκτυο.Με το cdex όμως θα κάνεις δουλειά.Κι απ'το site που θα κατεβάσεις τη βάση δεδ.υπάρχει κι ενα porggie που το εγκαθιστάς και μια φορά τη βδομάδα ή όποτε σου κάνει κέφι ενημερώνεις τη βάση με νέα δεδομένα.
Silok Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 ΥΓ.Το βάλε βγάλε cd δεν το γλυτώνεις όπως και νάχει.Πληροφοριακά εγω rippara 450 cds σε 2 μήνες περίπου,στο χαλαρό όμως κοντά στα 7-10 τη μέρα με συμπίεση μαζί (256).Υπομονή κι επιμονή λοιπόν κι αν τα πλακώσεις σε 4 μηνάκια ξεμπέρδεψες.
weirdo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 egw 8a protina aac format me to winamp5 petuxenei polu kaluterh sumpiesh me polu kaluterh poiiotita hxou apo to mp3 , to kako einai o,ti den to anagnorizoun ta pio pola mp3 players.
sotris99 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Gia psakste re paidia...na doume an 8a bgaloume kamia akrh giati kai mono pou skeftomai olh th diadikasia pou prepei na kanw....kourazomai! Είσαι αθήνα??? Μην ανησυχείς κάτι θα κάνουμε ρε φίλε!!! Με το cdex όμως θα κάνεις δουλειά.Κι απ'το site που θα κατεβάσεις τη βάση δεδ.υπάρχει κι ενα porggie που το εγκαθιστάς και μια φορά τη βδομάδα ή όποτε σου κάνει κέφι ενημερώνεις τη βάση με νέα δεδομένα. Δουλεύει και το Exact Audio Copy!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.