pankou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Η μητρική μου κάρτα έχει δυο καλοδιωταινίες που σε αυτές έχω εγκαταστήσει 2 σκληρούς δίσκους, ένα CD-RW και ένα DVD με αποτέλεσμα να τις έχω εξαντλήσει. Θέλω να προσθέσω ένα DVD-RW χωρίς να αφαιρέσω καμία συσκευή από τις παραπάνω, δηλαδή σαν πέμπτη μονάδα δίσκου. Ξέρει να μου πεί κάποιος πως να το κάνω; Το σύστημά μου είναι Pentium 4 στα 2,8 GHz και δεν υποστηρίζει serial ata.
Highlander Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Μπορείς να εγκαταστήσεις έναν IDE Controller.
Donacgr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Ide controler h monadiki lisi. afto ekana kai ego kai ego 6 monades tora. arkei na elenxeis tin taxitita gia na sou trexei to disko sthn kanoniki tou taxitita
pankou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 ok, παιδιά ευχαριστω αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν μπορείται πως γίνεται η εκατάσταση του IDE controller, δηλαδή είναι εύκολο να το εγκαταστήσω και αν ξέρεται πόσο κοστίζει περίπου.
Slammer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Ειναι σε μορφή PCI, αρα θα πρέπει να ανοιξεις το κουτί και να βάλεις την κάρτα και τα καλώδια. Ενας τετοιος contoller θα σου κοστισει 30-35 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.