lipdim1973 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Παιδιά καλημέρα σε όλους σας. Έχω ένα πρόβλημα με το πρόγραμμα , Acronis True Image ,και θα ήθελα αν είναι εύκολο την βοήθεια σας. Μετά από ψάξιμο στο forum εδώ , για αυτού του είδους τα προγράμματα , είδα πως αυτό το πρόγραμμα έχει πάρει καλές κριτικές, και έτσι είπα να το δοκιμάσω. Όμως ενώ έκανα κανονικά image file του πρώτου μου δίσκου (C ) στον δεύτερο δίσκο που έχω ( D ), δεν μπορώ να τα καταφέρω με την επαναφορά του image file , όταν φτάνω στο τέλος με όλα αυτά που ζητάει , το κουμπί επαναφοράς είναι απενεργοποιημένο. Ούτε καν αρχίζει να κάνει επαναφορά του συστήματος για να πω πως βρήκε κάποιο σφάλμα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει σχετικά με της εντολές που βγάζει μέχρι να φτάσει στο σημείο επαναφοράς ? Έχει αρκετές ερωτήσεις που δεν μπορώ να καταλάβω, (δεν γνωρίζω αγγλικά ). Αν μπορεί κάποιος , ας βοηθήσει λίγο. Ευχαριστώ Δημήτρης
sot78 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 θελεις να επαναφέρεις το image του c:\ στο c:\ ή στον d:\ δωσε μας περισσότερες λεπτομερειες (hardware)
gfilippas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Έχεις κάνει activate το Acronis Startup Recovery ή όχι;
gfilippas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Κουμπι επαναφοράς, μάλλον εννοείς την επιλογή restore image, έτσι;
lipdim1973 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 1) 8elo na epanafero to c:\ (proto disko) to arxeio to exo sto d:\ (deytero disko). 2) an katalaba kala les ayto me to F11 etsi (dos) ? nai to exo kanei,kai apo ekei ta idia. 3) nai ayto leo .
gfilippas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Έχει φτιάξει και bootable δισκέτα ή cd; Το restore image δεν θα έπρεπε να είναι απενεργοποιημένο ακόμα και αν δεν είχες δημιουργήσει το image. Κάνε ένα check image και πες μας τα αποτελέσματα.
lipdim1973 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 allo programa gia aythn thn doyleia extos acronis & ghost den yparxei ?
FatMan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 gia na boume mpas kai se boh8hsoume... [logw tou oti sympa8w to acronis ] 1. to image apo pou to phres? apo win h apo to boot cd? 2. poia ekdosh tou acronis exeis? 3. me diplo click panw sto .tib apo windows sou ftiaxnei neo eikoniko disko? 4. exeis kamia mhtrikh pou exei apo to bios anti-virus protection? 5. ti diskous exeis, pws tous exeis kai me ti mhtrikh? [sto lew giati se P4P800 an exeis apo to bios to ide se enhanced mode m@l@kizetai] 6. kane checkdisk kai stous dyo diskous 7. apefyge to acronis startup recovery kykloforoun diafora paromoia programata, opws goback apo thn roxio[twra sthn symantec] alla den 8a sou proteina na mlexteis. To ghost giati den to 8es? Yparxei kai enas kalos odhgos se kapoio topic apo ton Giannh_platano, gia psaxto ligo.
monoxromos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 φιλοι θελω μια βοηθεια εχω κατεβασει το acronis,δουλεψε στον εναν υπολογιστη μου και εκανε καταπληκτικη δουλεια μου επανεφερε μετα απο φορματ τα παντα.Πηγα να το κανω και σε αλλο υπολογιστη που εχω στον ιδιο χωρο και μου λεει να κανω update αλλα μου λεει πρωτα να στειλω χρηματα κλπ.τι εγινε,το ξανακατεβασα και σε αλλο μηχανημα παλι μου ζηταει update...
Kostaskouk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 φιλοι θελω μια βοηθεια εχω κατεβασει το acronis,δουλεψε στον εναν υπολογιστη μου και εκανε καταπληκτικη δουλεια μου επανεφερε μετα απο φορματ τα παντα.Πηγα να το κανω και σε αλλο υπολογιστη που εχω στον ιδιο χωρο και μου λεει να κανω update αλλα μου λεει πρωτα να στειλω χρηματα κλπ.τι εγινε,το ξανακατεβασα και σε αλλο μηχανημα παλι μου ζηταει update... Επειδή χρησιμοποιώ πολύ συχνά το Acronis, ξέρω ότι το πρόγραμμα αυτό δεν είναι Free. Για να το χρησιμοποιήσεις λοιπόν, πρέπει να το αγοράσεις. Δεν ξέρω βέβαια, αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν Trial. 1. Όταν το χρησιμοποίησες στον πρώτο υπολογιστή, δεν σου ζήτησε Serial Number ? 2. Το πρόγραμμα που κατέβασες είναι το Acronis 2009 ? Απάντησέ μου σ' αυτά τα δύο ερωτήματα, και τα ξαναλέμε...
monoxromos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Το προγραμμα αυτο το κατεβασα απο ενα forum και ανεφερε οτι ειναι free.Δεν μου ζητησε κωδικο αν θυμαμαι καλα.Αυτο κατεβασα DiscWizardSetup.en.exe.Την πρωτη φορα πηγε σφαιρα,το εγκατεστησα και σε εναν αλλο υπολογιστη και μου ελεγε error συνιστωντας μου μια ιστοσελιδα αναβαθμισης.Ξαναδοκιμασα στον πρωτο υπολογιστη και διαπιστωσα οτι και εκει πλεον μου συνιστουσε αναβαθμιση...τι να πω.Εχω μπερδευτει,περιμενω τη βοηθεια σου.Δυστυχως δεν ξερω να ανεβασω και την εικονα που δειχνει ο υπολογιστης μου να το δεις και συ...αλλα νομιζω οτι καταλαβες τι ακριβως εννοώ. Με την ευκαιρια ξερεις κατι αντιστοιχο δηλαδη να κανει οτι ακριβως το acronis,μια πληρη εικονα με ολα τα προγραμματα και τους οδηγους τους στο back up.Θελω να αποθηκευσω το back up σε αλλο υπολογιστη δικτυου και απο εκει να κανω επαναφορα.
Kostaskouk Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Το προγραμμα αυτο το κατεβασα απο ενα forum και ανεφερε οτι ειναι free. Αν ψάξεις στο Google για το Acronis, θα σε οδηγήσει σε sites απ' όπου μπορείς να το κατεβάσεις μόνο ως trial Βέβαια, κάποια sites γράφουν το παραπλανητικό : free to try ή free download .... κι' εσύ νομίζεις ότι είναι free. Με την ευκαιρια ξερεις κατι αντιστοιχο δηλαδη να κανει οτι ακριβως το acronis,μια πληρη εικονα με ολα τα προγραμματα και τους οδηγους τους στο back up. Σίγουρα υπάρχουν κι' άλλα προγράμματα (όπως πχ το Norton Gost) που παίρνουν backup, και που δεν είναι free. Θα υπάρχουν βέβαια και προγράμματα free (που όμως δεν γνωρίζω), αλλά για μια τόσο σοβαρή υπόθεση (όπως το backup), πρέπει να χρησιμοποιείς μόνο δοκιμασμένα προγράμματα. Το Acronis νομίζω ότι είναι η κορυφή. Θελω να αποθηκευσω το back up σε αλλο υπολογιστη δικτυου και απο εκει να κανω επαναφορα. Δεν ξέρω άν αυτό που θέλεις, το κάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Θα πρέπει να το ψάξεις... Εκείνο που γνωρίζω, είναι ότι η version : ''Acronis True Image Home 2009'' μπορεί να αποθηκεύσει το backup σε εσωτερικό ή εξωτερικό σκληρό δίσκο. Και κάτι άλλο : Για να μην χάνουμε χρόνο (τόσο εσύ όσο κι' εγώ), πρόσεχε αυτά που σου γράφω, αλλά και αυτά που σε ρωτάω. Συγκεκριμένα, σου ζήτησα να μου πείς ποιά version του Acronis χρησιμοποίησες. Είναι η: Acronis 2009, ή κάποια άλλη ? Επίσης, θα πρέπει να δημιούργησες και κάποιο CD εκκίνησης. Αυτό το έχεις σίγουρα ? Απάντησέ μου σε όσα πιό πάνω σε ρώτησα, αλλά και σ' αυτά τα δυο τελευταία ερωτήματα.
monoxromos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Αγαπητέ φίλε,Κωστα,(αν καταλαβα καλά) Η εκδοση είναι η 11,0,0,8142. Δεν εκανα cd εκκινησης.Ξαναπερασα τα windows (XP pro) και μετα μεσα απο το acronis εκανα επαναφορα και επεστρεψαν τα παντα,οδηγοι,αρχεια,εγγραφα κλπ. Την αποθηκευση του back up εκανα σε εξωτερικο σκληρο,υποθετω,χωρις να το γνωριζω καλα,οτι τι εξωτερικος δισκος,τι σκληρος ενος αλλου υπολογιστη; Σε ευχαριστω πολυ για την προθυμια σου να με βοηθησεις. ΥΓ Ο λογος που κανω αυτη τη διαδικασια ειναι οτι οι υπολογιστες μας ηταν σχετικα μικρης χωρητικοτητας.Εγκαθιστουμε τωρα πιο μεγαλους και πιο συγχρονους γιαυτο και θελουμε να μην ψαχνουμε για οδηγους καρτων ήχου κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.