Προς το περιεχόμενο

Vahthia gia agora ixeiwn craetive 5.1

Andrikkoui

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Twra pou erxondai oi giortes apofasisa na allaxw ta ixeia mou(JS 5.1) kai na parw kati to poio dinato kai na ta sindiasw me tin kali karta ixou mou Audigy2ZS. Den skopevw na parw 7.1 i 6.1 alla 5.1 ixeia logo tou oti to dwmatio mou einai mikro kai milame gia ixeia panda Creative. Tha ithela ti gnomi sas gia:

Creative I-TRIGUE 5600(5.1):

http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10736

ti lene??? axizoun ta lefta tous????

Efxaristo opoia sxetiki apandish dekti :D

Δημοσ.

δεν ξέρω τη τιμή τους φαίνονται εντυπωσιακά.... έχω τα soundworks 2.1.. Από ότι έχω δει σε διάφορα site, οτιδήποτε έχει το όνομα works (sound, mega giga se 2.1 5.1 7.1 ) ειναι κορυφαία ...μαζί με logitech ..... απλά τα Cambridge έχουν έμφαση στην ποιότητα του ηχου... άνθρωποι αδιάφοροι ανατρίχιασαν όταν άκουσαν αυτά τα 2.1 "ηχεία για υπολογιστή" και δεν είπαν άλλη κουβέντα... απλά άνοιξαν το στόμα.... Megaworks 5.1 και συνοδεύουν τέλεια και το DVD του σπιτιού και όχι μόνο... απλά έχουν ποιότητα και τρελή δύναμη... 263? νομίζω σε eshop & infoshop.....

Δημοσ.

Ναι, απο οσο ξερω κι εγω τα works ειναι τα κορυφαια, καμια σχεση με inspire. Τα itrigue μαλλον εμπιπτουν στην κατηγορια inspire...

Δημοσ.

Τα I-Trigue είναι τα "εισαγωγικά" ηχεία της Creative , και προορίζονται πιο πολύ για συνδυασμό με φορητούς υπολογιστές.

Και έχουν και μια έμφαση στο Design.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...