Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με λογισμικό και NEC3500AG

ippeas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα δισκάκια και το NecND3500AG με firmware 2.18. Χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα αντιγραφής κλόνων, με δυνατότητα εγγραφής όλων των τύπων, όπως όλη τη ταινία σε ένα δίσκο ή συμπίεσή της σε ένα δίσκο 4,7. Φυσικά υποστηρίζει και διπλής επίστρωσης, δηλαδή 8,5g. Το πρόβλημα είναι ότι θέλοντας να δοκιμάσω το nec, αγόρασα δισκάκια philips double layer dvd+, κι αφού έκανα όλη τη διαδικασία, όταν επέλεξα την εγγραφή, μου έβγαζε το μήνυμα, media is not ready. Δηλαδή δεν το έβλεπε το αντιγραφικό. Επάνω, έχω και το nero, και προσπάθησα και με αυτό, αλλά το ίδιο αποτέλεσμα. Τα δισκάκια των 4,7 τα γράφει, αλλά όχι τα 8χ με αυτό το πρόγραμμα. Επικοινώνησα με την εταιρία που βγάζει το πρόγραμμα clone....και μου είπαν ότι ξέρουν για το πρόγραμμα, και προσωρινά να χρησιμοποιώ μια παλιότερη έκδοσή του, ώστε να κάνω τη δουλειά μου, μέχρι να διορθώσουν το πρόβλημα. Έτσι απεγκατέστησα το nero, και ξαναέβαλα μια παλιότερη έκδοση του Clone. Δοκίμασα να λοιπόν να γράψω ένα philips 4,7 dvd+r 8x, και τα κατάφερε με απόλυτη επιτυχία. Δυστυχώς δεν υποστηρίζει για μεγάλους δίσκους. Όπως καταλαβαίνετε, ιστορία αυτή, μου έχει πάρει αρκετά χρήματα σε χαλασμένα δισκάκια ( που δε παίζουν στα dvdpayers ) και γενικά πολύ χρόνο. Αν κάποιος που τα κατάφερε μπορεί να με βοηθήσει, τον παρακαλώ να το κάνει, ευχαριστώ.-

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...